2010 öncesi cihaz değillerse bence oynarsınız. Tabi en alt seviye Celeron'lar sıkıntı yaratabilir.Ofis laptoplarinda Sims 4 oynayabilir miyim genel olarak?
Ofis laptoplarinda Sims 4 oynayabilir miyim genel olarak?
yani benim pek bilgim yok bilgilendirir misin acaba yazın oynamak icin elimde bı laptop var Dell latitude e7270Özelliklerine bağlı fakat düşük özellikleri olmadığını düşünüyorum. Sims 4 zaten pek ağır bir oyun değil.
yani benim pek bilgim yok bilgilendirir misin acaba yazın oynamak icin elimde bı laptop var Dell latitude e7270Ben i7 7 nesil X1 ofis PC de TFT oynayabiliyorum özelliklerine bağlı tamamen.
yani benim pek bilgim yok bilgilendirir misin acaba yazın oynamak icin elimde bı laptop var Dell latitude e72702010 öncesi cihaz değillerse bence oynarsınız. Tabi en alt seviye Celeron'lar sıkıntı yaratabilir.
Sistem özellikleri önemli bu yüzden.
6.nesil bir laptop. i5 6200U, i5 6300U, i7 6600U diye varyantları var. Görev yöneticisinden hangisine sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Tabi en kötü varyantı i5 bile rahatlıkla Sims 4 açar.yani benim pek bilgim yok bilgilendirir misin acaba yazın oynamak icin elimde bı laptop var Dell latitude e7270
6.nesil bir laptop. i5 6200U, i5 6300U, i7 6600U diye varyantları var. Görev yöneticisinden hangisine sahip olduğunuzu görebilirsiniz. Tabi en kötü varyantı i5 bile rahatlıkla Sims 4 açar.
i5 6300 olana sahipmişsiniz. 768P, düşük ayarlarda 30FPS üstü görürsünüz. Oyun Steam'de baz versiyonu ücretsiz zaten, denemesi bedava.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.