Swerchhh Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #1 İşlemcisi hızlı olsun ofis evrak işlerini rahat yapabileyim hafızası ortalama olsun düşük olmasın notbk olsun bir de sarji uzun sureli dayansin yormasin beni bütçe 50 k illa yüksek bütçeli olmasına gerek yok üzmesin beni yeter. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2024
İşlemcisi hızlı olsun ofis evrak işlerini rahat yapabileyim hafızası ortalama olsun düşük olmasın notbk olsun bir de sarji uzun sureli dayansin yormasin beni bütçe 50 k illa yüksek bütçeli olmasına gerek yok üzmesin beni yeter.
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #2 MacBook M3. Artı 0 Eksi
KS KS Swerchhh Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #3 kakarakukurukikiri dedi: MacBook M3. Genişletmek için tıkla... Apple olmasin başka onerebilcegin bişey varmi Artı 0 Eksi
kakarakukurukikiri dedi: MacBook M3. Genişletmek için tıkla... Apple olmasin başka onerebilcegin bişey varmi
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 951 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Kasım 2024 #4 Swerchhh dedi: Apple olmasin başka önerebileceğin bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle Zenbook 14'e bak. Artı 0 Eksi
Swerchhh dedi: Apple olmasin başka önerebileceğin bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... O zaman kesinlikle Zenbook 14'e bak.
KS KS Swerchhh Femtopat Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2024 #5 kakarakukurukikiri dedi: O zaman kesinlikle Zenbook 14'e bak. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi