Ofis sistemi toplama

VortexTR

Megapat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, tekstil dükkanında amcam çalışmakta ve bilgisayar işini bana bıraktı. Yardım amaçlı bir masaüstü topladım fakat sizlerin değerli görüşlerini ve tavsiyelerini almak isterim. Alt tarafa ek halinde yazacağım, sizlerden ekran kartı tavsiyesi ve uyum sıkıntısı olup olmadığını sormak istiyorum ( sadece Microsoft ofis programları kullanılacak oyun vb. Photoshop gibi nispeten ağır uygulamalar olmayacak dediğim gibi sadece ofis programları internet falan olacak )
-Ryzen 3 1200.
-Gigabyte GA-A320M-S2H AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
-
Kingston HyperX Fury 4 GB 2400 MHz DDR4 CL15 HX424C15FB3/4 RAM.
-WD 500 GB harddisk

Şimdilik bunlar var, eksik veya uyuşmazlık varsa tavsiye bekliyorum, bu sisteme uygun kasa, suply ve ekran kartı tavsiyeleriniz bekliyorum. İyi günler. ( Ekstra 200-250 arası uyumlu 2.el monitör öneriniz varsa çok iyi olur )

Son düzenleme:

Ekran kartı: Sapphire 11267-19-20G Device/Graphics Card: Amazon.com.tr
Bütçe fazlaysa: Sapphire Pulse AMD Radeon RX570 8GB 256Bit GDDR5 Lite (DX12) Fiyatı.

Kasa: DARK GUARDIAN MINI 4x12cm fRGB FAN USB3.0 Fiyatları ve Özellikleri.

PSU: FSP FSP500-60AHBC Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.

Arkadaşın dediği gibi sadece görüntü versin diyorsanız : ASUS PHOENIX GeForce GT1030 OC 2GB GDDR5 64 Bit Ekran Kartı | ITOPYA

8 GB RAM.
B450M S2H.
R3 3200G.
APU iyidir, neden boş boş ekran kartı alacaksın ki?

GT1030'u boş verin, APU alın aynı şey.

Ama gidip 1K'ya Letgo'dan sahibinden de klasik bir ofis PC'si de alınabilir. Aha böyle bir şey:https://letgo.onelink.me/O2PG/e1e13cac.

Monitör: https://letgo.onelink.me/O2PG/2d99d021

Son düzenleyen: Moderatör:
8G RAM.
B450M S2H.
R3 3200G.
APU iyidir neden boş boş ekran kartı alıcan ki.

GT1030'u boş verin APU alın aynı şey.

Ben de APU düşünüyorum lakin 1200 işlemci var elinde herhalde yanlış anlamadıysam.
Eğer henüz alınmadıysa kesinlikle bu iş için APU gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeyi biraz daha kısarak yeni önermeler yapar mısın rica etsem, ayrıca iş yerine uygun kasa önerini ve monitör (2.el 250-300 TL arası)

Kanka ben attım monitör 75 Hz temiz oraya bir ofis PC'de attım i5 2400 temiz ofis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…