Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 1 Haziran 2023 #1 Ofis dosyalarında özellikle aynı belgede 3 farklı cihazda ara ara çalışmam gereken zamanlarda Google'ın web ofis uygulamalarını kullanıyorum. LibreOffice ise taslak almak veya yerel dosyaları görüntülemek için kullanıyorum. Sizde durum nedir?
Ofis dosyalarında özellikle aynı belgede 3 farklı cihazda ara ara çalışmam gereken zamanlarda Google'ın web ofis uygulamalarını kullanıyorum. LibreOffice ise taslak almak veya yerel dosyaları görüntülemek için kullanıyorum. Sizde durum nedir?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 1 Haziran 2023 #2 There is no place like 127.0.0.1 Kullanabildiğim neredeyse her şeyi yerel kullanıyorum. Birden fazla PC'den çalışmama gerekirse bulutta kullanırım. Hatta zamanında iyice abartıp bütün müzik kütüphanemi Windows Media Player'a geçirmeye kalkmıştım. Sonra orijinal CD bulamayınca ve vazgeçtim
There is no place like 127.0.0.1 Kullanabildiğim neredeyse her şeyi yerel kullanıyorum. Birden fazla PC'den çalışmama gerekirse bulutta kullanırım. Hatta zamanında iyice abartıp bütün müzik kütüphanemi Windows Media Player'a geçirmeye kalkmıştım. Sonra orijinal CD bulamayınca ve vazgeçtim
5 566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.912 Makaleler 19 Çözümler 71 1 Haziran 2023 #3 Yerel.
KS KS Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 1 Haziran 2023 #4 brkyozell dedi: Hatta zamanında iyice abartıp bütün müzik kütüphanemi Windows Media Player'a geçirmeye kalkmıştım. Sonra orijinal CD bulamayınca ve vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Korsana da karşıyız
brkyozell dedi: Hatta zamanında iyice abartıp bütün müzik kütüphanemi Windows Media Player'a geçirmeye kalkmıştım. Sonra orijinal CD bulamayınca ve vazgeçtim Genişletmek için tıkla... Korsana da karşıyız
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 2 Haziran 2023 #5 Nizel G dedi: Korsana da karşıyız Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Sırf Bandicam'i crackli kullanmamak için Action! aldım, ki Bandicam sanırım WinRAR'dan sonra en fazla crack kullanıcısı olan program olabilir.
Nizel G dedi: Korsana da karşıyız Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Sırf Bandicam'i crackli kullanmamak için Action! aldım, ki Bandicam sanırım WinRAR'dan sonra en fazla crack kullanıcısı olan program olabilir.