AutoCAD için daha çok çekirdek iyidir. i5 alın derim.
AutoCAD tek çekirdek çalıştırmıyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
AutoCAD için daha çok çekirdek iyidir. i5 alın derim.
Öyle bir şey yok hocam. Çoklu işlem desteği var. Bakabilirsiniz.AutoCAD tek çekirdek çalıştırmıyor mu, ben mi yanlış biliyorum?
Çoğunlukla tek çekirdek, çoklu işlemlere destek var ama azınlıkta. AutoCAD için çok çekirdek gerekir demek yanlış bilgilendirme.Öyle bir şey yok hocam. Çoklu işlem desteği var. Bakabilirsiniz.
![]()
AutoCAD 2021 İçin Sistem Gereksinimleri (Özelleştirilmiş Araç Setleri dahil) – Yazılım 3D
AutoCAD 2021 (Windos) için sistem gereksinimleri (Özelleştirilmiş Araç Setleri dahil)yazilim3d.com.tr
Resmî siteden.AutoCAD is predominantly a single-threaded application. ... Due to the lack of multi-threading, AutoCAD can't use more than 50% of the CPU on a dual-core computer. So, there is no significant performance gain over a single CPU computer, except in 2D regeneration.
2014 yüklemiştim ve kullanıyordu. Burada yanlış bilgilendirme falan yok hocam. İ7 4790 CPU ile.Çoğunlukla tek çekirdek, çoklu işlemlere destek var ama azınlıkta. AutoCAD için çok çekirdek gerekir demek yanlış bilgilendirme.
Resmî siteden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.