Ofis ve iş için kasa ve monitör önerisi

735998

Centipat
Merhaba babam için ofiste kullanabileceği bir kasa ve monitör arıyorum. Kasanın kullanılacağı yer biraz tozlu. 5-10 yıl rahatlıkla kullanabilmesi gerek. Ben aşagıdaki kasayı buldum. Sizce alınır mı? Ve ofiste kullanılabilecek ortalama bir monitör önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

(Kasa deepcoll 700W+80 SSD MLD 500GB olacak )

Bütçe ne kadar?

Hocam attığınız sistem işinizi görür fakat biraz daha üstüne koyup şu sisteme bakabilirsiniz diğer sisteme göre ömrü daha uzun olur. Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Monitör olarak ise bunu önerebilirim.

Bütçe ne kadar?

20-22ye çıkabilir.

Hocam attığınız sistem işinizi görür fakat biraz daha üstüne koyup şu sisteme bakabilirsiniz diğer sisteme göre ömrü daha uzun olur. Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G | 16 GB DDR4 | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Monitör olarak ise bunu önerebilirim.

Doğru diyorsunuz hocam işlemci bakımından daha iyi fakat sistemdeki kasa beni tatmin etmedi sizce yeterli olur mu?

20-22ye çıkabilir.

Doğru diyorsunuz hocam işlemci bakımından daha iyi fakat sistemdeki kasa beni tatmin etmedi sizce yeterli olur mu?

Yeterli olur attığınız sistem fakat 5 10 yıl götüremeyebilir. 20 bin liraya kadar iyi sistemler var uzun süre götürebilecek. Ben bir araştırayım size dönüş yaparım. Ayrıca monitörden bir beklentiniz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı