Ofis ve kişisel işler için laptop önerisi

Bütçe
25000

xcrinf

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, bütçem 25.000TL (2-3 bin lira fark yaratabilirim) Adobe programları ve farklı platformlarda yayın yapabilmek için bir laptop arıyorum. Olmazsa olmaz özellikler: 16 RAM, Ryzen işlemci ve numpadsiz olması. Şu an için ASUS zenbook sadece aklıma yattı ama sorunları olduğundan bahsediyorlar. Önerileriniz varsa bekliyorum.

Eğer oyun oynanacaksa:

Oynanmayacaksa:

Ek olarak Macbook'lara bakılabilir.

Oyun oynanacaksa Victus 15'ten çekinilmesini tavsiye ederim. Kendisi soğutma konusunda kötü cihaz üstüne bir de Intel işlemci barındırdığı için daha fazla throttle olacaktır. Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP052 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe üstüne 8 GB RAM alırsanız Victus 15'ten daha iyi olur.

Konu sahibi Ryzen işlemci diye belirtmesine rağmen TUF dışında tüm öneriler Intel :D, lütfen konunun tamamını okumadan öneri yapmayın.

Son düzenleme:
Huawei üzerinden yayın yaparsanız muhtemelen laptop uçar.

Ekleme yapayım oyun oynamayacağım.

Eğer oyun oynanacaksa:

Oynanmayacaksa:

Matebook bayağı iyimiş teşekkür ederim

Eğer oyun oynanacaksa:

Oynanmayacaksa:

Gaming laptoplara hiç sıcak bakamıyorum, şarj ömürleri kısa, ısınıyor, taşıması konforlu değil. Daha önce ideapad gaming kullanmıştım çok memnun değilim. Yayın açacağım dediğim yani öyle çok kaliteli oyun yayınları falan değil.

Eğer oyun oynanacaksa:

Oynanmayacaksa:

Gaming laptoplara hiç sıcak bakamıyorum, şarj ömürleri kısa, ısınıyor, taşıması konforlu değil. Daha önce ideapad gaming kullanmıştım çok memnun değilim. Yayın açacağım dediğim yani öyle çok kaliteli oyun yayınları falan değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı