Ofis'de kullanacağım düşük bütçeli sistem toplama

KayaDeimos

Centipat
Herkese merhaba;
İş yerimde oyun oynayabileceğim giriş seviye bir sistem toplayacağım, işlemci konusunda çok kararsız kaldım sizlerin yardımını bekliyorum.
Oynayacağım oyunlar: PUBG, League of Legends, CS:GO, GTA V.

Elimde bulunan parçalar;
ASUS GTX 1050 Ti O.C Expedition.
Corsair Vengeance 16 GB 3000 MHz RAM.
James Donkey JD512 512 GB 2000/1500/sn NVMe m.2 SSD.
Monitör MG248QR 144 Hz 1 ms.

Alınacak parçalar;
İşlemci olarak ( i3 9100F - i5 9400F ) bu iki işlemci arasında kaldım, aralarında 500 TL fiyat farkı var.
Anakart olarak işlemci seçiminin ardından NVMe m.2 destekleyen en uygun anakartı alacağım.

Beklentim çok yüksek değil evimde oyun ve yayın yaptığım bilgisayarım mevcut bunu sadece gün içerisinde iş yerinde 1-1.5 saat oynayıp iş stresini atabilmek için toplayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba;
İş yerimde oyun oynayabileceğim giriş seviye bir sistem toplayacağım, işlemci konusunda çok kararsız kaldım sizlerin yardımını bekliyorum.
Oynayacağım oyunlar: PUBG, League of Legends, CS:GO, GTA V.

Elimde bulunan parçalar;
ASUS GTX 1050 Ti O.C Expedition.
Corsair Vengeance 16 GB 3000 MHz RAM.
James Donkey JD512 512 GB 2000/1500/sn NVMe m.2 SSD.
Monitör MG248QR 144 Hz 1 ms.

Alınacak parçalar;
İşlemci olarak ( i3 9100F - i5 9400F ) bu iki işlemci arasında kaldım, aralarında 500 TL fiyat farkı var.
Anakart olarak işlemci seçiminin ardından NVMe m.2 destekleyen en uygun anakartı alacağım.

Beklentim çok yüksek değil evimde oyun ve yayın yaptığım bilgisayarım mevcut bunu sadece gün içerisinde iş yerinde 1-1.5 saat oynayıp iş stresini atabilmek için toplayacağım.
Dostum sıfırdan topluycaksan AMD yeni bir işlemci çıkardı Athlon 3000G adında bu işlemciyi alıp ekran kartsız rahatca saydığın oyunları oynayabileceğin bir sistem toplarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı