Merespiky Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 Aradaki 1000TL fiyat farkına değer mi? Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Merespiky dedi: Aradaki 1000TL fiyat farkına değer mi? Neden? Genişletmek için tıkla... Değer, çünkü ofisel dandik malzeme kullanıyor. Ve rahat değil.
Merespiky dedi: Aradaki 1000TL fiyat farkına değer mi? Neden? Genişletmek için tıkla... Değer, çünkü ofisel dandik malzeme kullanıyor. Ve rahat değil.
Merespiky Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 Zerolite dedi: Değer, çünkü ofisel dandik malzeme kullanıyor. Ve rahat değil. Genişletmek için tıkla... Hawk Gaming Chair V6 aldım 2.699TL fiyat etiketiyle pek avantajını göremedim fakat diğer bahsi geçen Modeli'de kullanmadım.
Zerolite dedi: Değer, çünkü ofisel dandik malzeme kullanıyor. Ve rahat değil. Genişletmek için tıkla... Hawk Gaming Chair V6 aldım 2.699TL fiyat etiketiyle pek avantajını göremedim fakat diğer bahsi geçen Modeli'de kullanmadım.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.667 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #4 Merespiky dedi: Hawk Gaming Chair V6 aldım 2.699TL fiyat etiketiyle pek avantajını göremedim fakat diğer bahsi geçen Modeli'de kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Ben iki markayı da kullandım, aradaki fark bariz.
Merespiky dedi: Hawk Gaming Chair V6 aldım 2.699TL fiyat etiketiyle pek avantajını göremedim fakat diğer bahsi geçen Modeli'de kullanmadım. Genişletmek için tıkla... Ben iki markayı da kullandım, aradaki fark bariz.