M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 5 Temmuz 2020 #1 Ofisel xprime One almayı düşünüyorum. Kullanan var mı? Memnun musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2020
DelikediCavit Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 88 7 Ağustos 2020 #2 Benim komşuma satın aldık ve kullanıyor. Bende kullandım ve çok rahat bir koltuk. Xprime modellerini almanızı ben kasten öneririm.
Benim komşuma satın aldık ve kullanıyor. Bende kullandım ve çok rahat bir koltuk. Xprime modellerini almanızı ben kasten öneririm.
PiyazBey Megapat Katılım 29 Temmuz 2015 Mesajlar 571 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #3 Ben de arkadaşıma xPrime King aldırdım ve eline ulaştı. Süngerleri biraz sert dedi ancak yeni olduğu içindir. Mekanizmada gıcırdama yok. Dikişleri sağlam, bel ve boyun desteği gayet güzel ve rahat. Tavsiye ederim. Eline 2 hafta civarında geldi. Son düzenleme: 8 Ağustos 2020
Ben de arkadaşıma xPrime King aldırdım ve eline ulaştı. Süngerleri biraz sert dedi ancak yeni olduğu içindir. Mekanizmada gıcırdama yok. Dikişleri sağlam, bel ve boyun desteği gayet güzel ve rahat. Tavsiye ederim. Eline 2 hafta civarında geldi.
M Morkretsherre Hectopat Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 164 8 Ağustos 2020 #4 Dxracer aldım teşekkürler.