WiSo Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 748 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #11 Para kazanmanın tek yolu okumak değil. Belki adamın oğlu ile ilgili düşünceleri, planları vardı ve onlar olmayınca anlık sinirlenmiştir.
Para kazanmanın tek yolu okumak değil. Belki adamın oğlu ile ilgili düşünceleri, planları vardı ve onlar olmayınca anlık sinirlenmiştir.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.697 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 16 Nisan 2021 #12 Lezize dedi: Cıa ajanlarından aldığım bilgiye göre bu hikayenin ana karakteri konu sahibi. Geri döner baba. Genişletmek için tıkla... Ana karakteri konu sahibi değil. 439902 dedi: Hayatımda böyle saçma hikaye okumadım. En kötü çocuk evden gider, baba niye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum.
Lezize dedi: Cıa ajanlarından aldığım bilgiye göre bu hikayenin ana karakteri konu sahibi. Geri döner baba. Genişletmek için tıkla... Ana karakteri konu sahibi değil. 439902 dedi: Hayatımda böyle saçma hikaye okumadım. En kötü çocuk evden gider, baba niye gidiyor? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum.
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 16 Nisan 2021 #13 SSDKullaniyorum dedi: Hocam sadece kim olduğunu sormuş. Bu çok normal bir soru. Genişletmek için tıkla... Hocam bu soru onu çok zor durumda bırakabilir, hiç normal bir soru değil.
SSDKullaniyorum dedi: Hocam sadece kim olduğunu sormuş. Bu çok normal bir soru. Genişletmek için tıkla... Hocam bu soru onu çok zor durumda bırakabilir, hiç normal bir soru değil.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 16 Nisan 2021 #14 Heroxira1 dedi: Hocam bu soru onu çok zor durumda bırakabilir, hiç normal bir soru değil. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten anlatış şeklinden başkası olduğu anlaşılıyor gibi.
Heroxira1 dedi: Hocam bu soru onu çok zor durumda bırakabilir, hiç normal bir soru değil. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten anlatış şeklinden başkası olduğu anlaşılıyor gibi.