Çözüldü Ognitorenks Playbook ayarları nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Epichuman

Hectopat
Daha fazla  
@OgnitorenKs hocam sizin yardımınıza danışmak istiyorum.

Optimization_setting_11_= 0 ► işlemci çekirdek uyku modunu kapat [Core parking] [Sıcaklığı ve pil tüketimini arttırır]
Optimization_setting_7_= 0 ► arka planda çalışan uygulamaların güç kullanımını azalt işlemini kapat [Pil tüketimini hızlandıracaktır]

Yaptığımız bu ayarlamalarda maksimum bir oyun performansı adına hangilerini işaretlemeliyiz? Arka planda çalışan uygulamaların güç kullanımını azalt işlemini kapat ibaresi biraz kafamı karıştırdı kusura bakmayın

Eğer sizin de maksimum oyun performansı için bunları yapmalısınız şeklinde bir öneriniz varsa söyleyin teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    54,5 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
Optimization_setting_11 ayarını uygularsanız daha kararlı bir çalışma gösterecektir ancak not düştüğüm gibi bunlar sistemi sürekli olarak tetikte ve tam frekansta tutar. Ben öncesinde bu ayarı uyguluyordum ancak sonrasında bu ayarı varsayılan olarak bırakmaya karar verdim. Cihazınız laptop ise uygulamayın ancak masaüstü ise deneyebilirsiniz.

Optimization_setting_7 bu hizmetin genel kullanım amacı pil ömrünü uzatmak. Masaüstü cihazlarda uygulayabilirsiniz. Yayın yapıyorsanız sistemin performans kaybını önlemek için bu ayarı açabilirsiniz. Çok ciddi bir fark yapmayacaktır ancak tam performans çalışmasını sağlayacaktır.

Bunların haricinde zaten sizler için önerdiğim ayarları kalıpta paylaştım. Olduğu gibi uygulayıp kullanabilirsiniz. Harici olarak bu tarz denemeler yapıp sonuçlarını takip edebilirsiniz. Sistemden çok fazla bileşen silmemeye özen gösterin. Hizmetler bölümünü ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapılandırmanız yeterli olacaktır.
Optimization_setting_11 ayarını uygularsanız daha kararlı bir çalışma gösterecektir ancak not düştüğüm gibi bunlar sistemi sürekli olarak tetikte ve tam frekansta tutar. Ben öncesinde bu ayarı uyguluyordum ancak sonrasında bu ayarı varsayılan olarak bırakmaya karar verdim. Cihazınız laptop ise uygulamayın ancak masaüstü ise deneyebilirsiniz.

Optimization_setting_7 bu hizmetin genel kullanım amacı pil ömrünü uzatmak. Masaüstü cihazlarda uygulayabilirsiniz. Yayın yapıyorsanız sistemin performans kaybını önlemek için bu ayarı açabilirsiniz. Çok ciddi bir fark yapmayacaktır ancak tam performans çalışmasını sağlayacaktır.

Bunların haricinde zaten sizler için önerdiğim ayarları kalıpta paylaştım. Olduğu gibi uygulayıp kullanabilirsiniz. Harici olarak bu tarz denemeler yapıp sonuçlarını takip edebilirsiniz. Sistemden çok fazla bileşen silmemeye özen gösterin. Hizmetler bölümünü ihtiyaçlarınız doğrultusunda yapılandırmanız yeterli olacaktır.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…