K KadirCe Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 580 Çözümler 3 25 Nisan 2022 #1 @OgnitorenKs Merhaba; Windows 10 üzerinde toolbox ile pdanet üzerinden bağlantı kurduğumda internet bağlantısı yok uyarısı alıyorum ama tarayıcıdan normal bir şekilde internete girebiliyorum. Bu sorunla daha önce karşılaştınız mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2022
@OgnitorenKs Merhaba; Windows 10 üzerinde toolbox ile pdanet üzerinden bağlantı kurduğumda internet bağlantısı yok uyarısı alıyorum ama tarayıcıdan normal bir şekilde internete girebiliyorum. Bu sorunla daha önce karşılaştınız mı? Teşekkürler.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 2 Çözümler 30 4 Mayıs 2022 #2 OgnitorenKs foruma artık pek giremiyor. Paylaşımlarına sitesinden devam ediyor. OgnitorenKs Blog sayfamda Batch script eğitimleri, Windows performans ayarları, NTLite rehberleri ve hazırladığım birçok program bulunmaktadır. ognitorenks.blogspot.com
OgnitorenKs foruma artık pek giremiyor. Paylaşımlarına sitesinden devam ediyor. OgnitorenKs Blog sayfamda Batch script eğitimleri, Windows performans ayarları, NTLite rehberleri ve hazırladığım birçok program bulunmaktadır. ognitorenks.blogspot.com