OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Bir özellik daha söyleyeyim. Tabii bunu yapması biraz uzun sürebilir.

TPM'in açık olup olmadığını tespit edebilirsiniz Gözcü içinde tonla özellik var zamanında yaptığım. @OgnitorenKs

Son düzenleme:
Tpm için boot ekranında ekleme yapacaktım. Sonra nasıl yapılacağıyla ilgili araştırma yapınca vazgeçmiştim . Yine de eklemeye çalışırım hocam.
Siz Gözcü'yü yeniden yayınlasanız çok daha iyi olacak. Yayınlanma ihtimali yok mu? Paylaşmak isterseniz yayın yasağına neden olan olay nedir? Bu konuda yazmak istemezseniz de saygı duyarım hocam.

Emin değilim, ancak ben bir ara Sosyal'i bırakmadan önce indirme linklerini silmiştim. O yüzden olabilir. Benim de tam bir bilgim yok doğrusu.

Emin değilim, ancak ben bir ara Sosyal'i bırakmadan önce indirme linklerini silmiştim. O yüzden olabilir. Benim de tam bir bilgim yok doğrusu.
Güncel sürümün linkini buradan paylaşma imkanınız var mı? Ilerleyen sürümlerde download listesini biraz daha genişleteceğim. Gözcü yazılımı eklediğim programların profiline uyuyor. Izin verirseniz yazılımınızı eklemek isterim. Hem indirme bölümüne, hem de katılımsız kurulum dosya hazırlama bölümüne.

Yönetim izin vermediği için paylaşamam buradan. İzin verilse zaten paylaşırım biliyorsunuz.

Bir çözüm bulunsa iyi olur. Takipteyim hocam.

Bulunsa iyi olur tabii ki. Ben bu yazılımları ücretsiz ve süresiz paylaşıyorum.

Mesela böyle bir yazılımım var. MD5, SHA-1, SHA-256, SHA-384, SHA-512 Hash alıyor. Dosya adını ve boyunu gösteriyor. Hash karşılaştırma yapmayı sağlıyor. Async program olduğu için dinamik bir bar ile işlemi gösteriyor ve kasmıyor. Ek olarak tüm bu işlemleri 17 MB RAM kullanımı ile yapıyor.

Bu programınızı görmüştüm. Çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Emeğinize sağlık. Bu yazılımlara paylaşım sorunu çıkarılmasını doğru bulmuyorum.

Bu programınızı görmüştüm. Çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Emeğinize sağlık. Bu yazılımlara paylaşım sorunu çıkarılmasını doğru bulmuyorum.

Teşekkür ederim.

Tonla yaptığım alanında başarılı yazılımlarım var. Ancak gerekli desteği görmüyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…