OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Gerçekten üzücü bir durum. İmkan olsa çok daha güzel şeyler yapacağınızdan hiç şüphem yok. Umarım bu durum düzelir.

Hayırlısı.

Benim geliştirme şeklim tamamen istek ile ilgili. Kullanıcılar zamanında sağ olsunlar çok hata bildirdi bana. İnsanlar sayesinde hataları çabucak giderdim. Sistem analiz yazılımlarını yapmak normal yazılımlara göre daha zor. Çünkü tonla donanım var. Hepsini analiz edip birbirinden ayırt etmek kolay bir iş değil.

Sadece duvar kağıdı değiştiren bir yazılıma izin verilip, 2 yıldır geliştirilen Gözcü gibi bir yazılıma izin verilmemesi zoruma gidiyor.

Geçen bu yazdığınız şeyin aynısını Sosyal'de bir arkadaşa dedim. O kadar geri bildirim alıp hatalarını gidermeye çalıştı diye. Bunca emek var göz ardı edilmemesi gerekiyor. Sosyal'in bazı konularda çok katı olduğunu düşünüyorum. Kurallar random gelmiyor anlıyorum ama çok fazla katılar. Çok şey yazılır da neyse.
@300319 hocam format tarihi bölümünü ekledim. Teşekkür ederim.

v1.6 sürümü yayınlandı.

İnternet bağlantı durumunu her indirme işlemi öncesi kontrol edecek şekilde düzenleme yaptım. Bağlantı olmaması halinde uyarı verecek.

Format tarihi eklendi. Sisteme format atıldığı tarihi öğrenebilirsiniz. @300319 Eray Bey'e bu konudaki desteği için teşekkür ederim.

[CODE title="v1.6 güncelleme notları"]
-----------------
► Versiyon 1.6 -
-----------------
Yayınlanma Tarihi: 29.12.2021

• Windows Düzenleme > "Wim /Delete" çoklu seçme özelliği kaldırıldı. (İndex numaraları kaydığı için ilk silme işleminden sonra hatalı işlem yapıyordu)
• Windows Düzenleme > Yol tanımlama bölümlerinde gereksiz komutlar kaldırıldı.
• Windows Düzenleme > "AIO Windows Hazırla" çoklu seçme özelliğindeki hata giderildi.
• Windows Düzenleme > Tüm bölümlerde "X" tuşu geri dönüş tuşu olarak ayarlandı.
• Windows Düzenleme > "AIO Windows Hazırla" birleştirme bölümündeki eski tema sorunu giderildi.
• Windows Düzenleme > "Telemetry engelle (Hosts)" bölümündeki yönlendirme hatası giderildi."
• Sistem Hakkında > Sistem format tarihi eklendi. (Eray Türkay'a verdiği bilgi için teşekkür ederim)
• Olası sorunlarda hızlı hata tespiti için log sistemi eklendi.
• İndirme işlemlerinde internet durum kontrolü eklendi.
• Toolbox.bat içinde yorum satırları arttırıldı. [/CODE]

Son düzenleme:

Elinize sağlık. Güzel gelişiyor.

Rica ederim. Bari benim paylaşmama izin yok, çabalayana destek oluruz o zaman

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim bende geç görmüşüm kusura bakma.

v.1.7 sürümü yayınlandı.

[CODE title="v.1.7 sürüm notları"]
-----------------
► Versiyon 1.7 -
-----------------
Yayınlanma Tarihi: 01.01.2022

• Toolbox Kullanım.md dosyası hazırlandı. (Toolbox'ın kullanımıyla ilgili tüm detaylar içinde yer almaktadır.)
• Tekli bilgi mesajları menüden görüntelenecek şekilde düzenlendi.
• Ana menüdeki geri dönüş sonrası yaşanan sorun düzeltildi.
• Regedit yükleme bölümüne dosya kontrol sistemi getirildi.
• Windows Düzenleme > "Setup Düzenleme" bölümündeki kodlar düzenlendi.
• Windows Düzenleme > "Hızlı başlatma" bölümündeki kod hatası giderildi.
• Lisans Yönetimi bölümündeki hatalar giderildi.
• Bazı bölümlerdeki log oluşturamama sorunu giderildi.
• Windows 10/11 Edit bölümünde bazı bölümlerden geri döndükten sonra işletim sistemi bilgisinin bozulma sorunu giderildi.
• Windows Düzenleme > WIM Mount, Remount, Unmount, Setup Düzenleme, bölümlerindeki işlemleri Dism ile uygulanacak şekilde düzenlendi. İmagex komutları kaldırıldı.
• Windows Düzenleme > "WIM Unmount" bölümüne bilgi ekranı eklendi.
• Windows Düzenleme > AIO Windows Hazırla, ESD to WIM bölümlerinde "X" tuşu ile geri çıkma işlemi iptal edildi. Bazı durumlarda hataya neden oluyordu.
• Kapatılan Servisler bölümü > Media player yönlendirme hatası giderildi.
• Notepad++ indirme linki yenilendi. (8.1.9.3 > 8.2)
• TaskbarX indirme linki yenilendi. (1.7.4.0 > 1.7.6.0)
[/CODE]

Benim yaptığım çalışmada Wi-Fi isimlerini gösterme dışında ordaki yazdığın Wi-Fi'nin şifresinide bakabiliyorduk. Onuda ekleyebilirsiniz.
İlk yaptığımda OEM857'de :örnek olarak olan menüler çalışmıyordu.

Hocam SS atabilir misiniz? Şifreyi gösterme bölümünü de eklemiştim. Yanlış dosyayı atmış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…