OgnitorenKs Toolbox kullanımı

Hocam SS atabilir misiniz? Şifreyi gösterme bölümünü de eklemiştim. Yanlış dosyayı atmış olabilirim.
Bende sadece Wi-Fi isimlerini gösteren dosya var.

[CODE title="Örnek kod"]:wifipass
(Loglanmış wifileri gösteren kodlar.)
if set /p %wifipass% = (Wi-Fi ismi)
(Wi-Fi şifresini gösteren kod %wifipass%)
pause
goto menu[/CODE]
Kodu örnek olarak yazdım bayadır Batch yazmıyorum hatalar olabilir.

Hocam benim yaptığım düzenleme de wifi adı : şifre yazacak şekilde düzenledim. Görselde kapattığınız şifre bölümlerinde hata mı var? Ekstradan Wifi şifreleme türünü de ekleyebilirim.

Hocam benim yaptığım düzenleme de wifi adı : şifre yazacak şekilde düzenledim. Görselde kapattığınız şifre bölümlerinde hata mı var? Ekstradan Wifi şifreleme türünü de ekleyebilirim.
Hocam ben biraz kör olduğum için yeni fark ettim. Deneme var birazdan kafam allak pullak olmuş kusura bakmayın.

Hocam ben biraz kör olduğum için yeni fark ettim. Deneme var birazdan kafam allak pullak olmuş kusura bakmayın.
Sıkıntı yok hocam. Müsait olduğunuz da bakarsınız acelesi yok.
@404631
Hocam projeyi GitHub'a yükledim. Proje oluşturmak, sürüm oluşturma, dosyaları senkronize etme gibi durumları GitHub uygulaması üzerinden rahatça halledebiliyorum.

@Archley hocam proje GitHub'a v.1.8 olarak yükledim. Çalışmanızı 67 numaralı işlem olarak ayarladım.

GitHub - OgnitorenKs/OgnitorenKs.Toolbox: Windows Yardımcısı

Son düzenleme:
Galiba push izni vermişsiniz hocam. Teşekkürler katkı sağlayacağım.

Galiba push izni vermişsiniz hocam. Teşekkürler katkı sağlayacağım.
Evet hocam imzanızda GitHub hesabınıza bakıp ekledim. Geliştirmeye artık buradan devam edeceğim.

Tollbox'da planlarım arasında, portable program bölümü yapmayı düşünüyorum. Ayrıca download bölümünü genişleteceğim.

Hocam bence bi konu açıp program önerileri alalım. Bu şekilde daha rahat olabilir.

Hocam bence bi konu açıp program önerileri alalım. Bu şekilde daha rahat olabilir.
Hocam talep geldikçe ekleyeceğim. Sizin beğendiğiniz programlar varsa yazabilirsiniz.
Konu açıp öneri istersek çok uçuk talepler geleceğini düşünüyorum. Bu konuda yavaş ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Öncelik portable programlarda olacak.

25'e yakın program daha ekleyeceğim. Ancak ekleyeceğim programların link sistemi burada çok önemli olacak. Mesela örnek verecek olursam TeamViewer tek bir link üzerinden güncel sürümlerini veriyor. Bu linki sonradan güncellemek zorunda kalmıyorsunuz. Şu an toolbox içinde bazı programların link sistemi sürekli güncelleştirmeye muhtaç. Alanında alternatif yazılım yoksa link güncellemeye ihtiyaç duyan programları da ekliyorum.

25 program dışında portable bölümü oluşturacağım. Buradaki listeyi de kabarık tutacağım. Ancak bunları kullanıcı istediğinde indirip kullanılacak şekilde düzenleyeceğim.

Hocam yeni program eklemek için links.bat dosyasına ve ana bat dosyasına referans eklemek yetiyor değil mi?

Hocam yeni program eklemek için links.bat dosyasına ve ana bat dosyasına referans eklemek yetiyor değil mi?
Evet hocam.
Links bat bölümüne linki eklersiniz. Ana.bat dosyadan link'i for döngüsü ile alıp
(Call :wget %link% program.exe "sessiz kurulum parametre") örnekteki gibi aktarırsınız. Ana menü içinde if bölümüne yönlendirmeyi de ayarlarsanız sorunsuz bir şekilde ekleme işlemi gerçekleştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…