M Mensol Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Merhaba elimde "Gamepower Ogre RGB" var ve macrosunu ayarlamak istiyorum ancak bir şey anlamadım. Biri yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2021
Merhaba elimde "Gamepower Ogre RGB" var ve macrosunu ayarlamak istiyorum ancak bir şey anlamadım. Biri yardımcı olabilir mi?
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #2 Fn kombinasyonu vardı kitapçığında yazması gerekiyordu, fn+enter 1'e basın yanıp sönünce atılıyordu. Yazılım üzerinden oluyor mu peki onu denedin mi? Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Hocam buradan indirip deneyin birde.
Fn kombinasyonu vardı kitapçığında yazması gerekiyordu, fn+enter 1'e basın yanıp sönünce atılıyordu. Yazılım üzerinden oluyor mu peki onu denedin mi? Downloads | GAMEPOWER Downloads gamepowerpc.com Hocam buradan indirip deneyin birde.
M Mensol Kilopat Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #3 İndirdim de macro atamayı beceremedim mesela bunny yapabilirsin demişti arkadaşım onu nasıl ayarlarım?
İndirdim de macro atamayı beceremedim mesela bunny yapabilirsin demişti arkadaşım onu nasıl ayarlarım?
heroesberkecc Kilopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 Mensol dedi: İndirdim de macro atamayı beceremedim mesela bunny yapabilirsin demişti arkadaşım onu nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam Bunny' nin ne olduğunu bilmiyorum ama bu videoda makroyu gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mensol dedi: İndirdim de macro atamayı beceremedim mesela bunny yapabilirsin demişti arkadaşım onu nasıl ayarlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam Bunny' nin ne olduğunu bilmiyorum ama bu videoda makroyu gösteriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et