Numan1002 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Yeni bir kitap almak istiyorum fakat bu iki yazar arasında kaldım. Her ne kadar birbirlerinden çok farklı olsalar da hangisinin daha iyi olduğunu bilmek istiyorum. Daha doğrusu ikisi arasındaki farkları.
Yeni bir kitap almak istiyorum fakat bu iki yazar arasında kaldım. Her ne kadar birbirlerinden çok farklı olsalar da hangisinin daha iyi olduğunu bilmek istiyorum. Daha doğrusu ikisi arasındaki farkları.
selef Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 994 Çözümler 3 Yer Bohemian Grove Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2023 #2 Dostoyevski.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 124 9 Şubat 2023 #3 milliyetçilikte arşa çıktın reis. Sergen mi Messi mi gibi olmuş bu.
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 Rus edebiyatı cennettir. Oğuz atayın birtek tutunamayanları okudum dostoyevskinin betimlemesinden ve olaylarının akıcılığından yoksun bir kitaptı.
Rus edebiyatı cennettir. Oğuz atayın birtek tutunamayanları okudum dostoyevskinin betimlemesinden ve olaylarının akıcılığından yoksun bir kitaptı.