enversosa Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.769 Çözümler 18 6 Eylül 2023 #11 Anobis dedi: Oğuzhan abiyi biraz daha haklı buluyorum, 18 yaşının altındaki bir bireyi zorla çekip sosyal medyada paylaşmak bana çok itici geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet Oğuzhan abi biraz daha haklı, davayı kazanır bence.
Anobis dedi: Oğuzhan abiyi biraz daha haklı buluyorum, 18 yaşının altındaki bir bireyi zorla çekip sosyal medyada paylaşmak bana çok itici geliyor. Genişletmek için tıkla... Evet Oğuzhan abi biraz daha haklı, davayı kazanır bence.
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 6 Eylül 2023 #12 Hem haksız hem dava açıyor. Ünlüyüm diye dolanıyor bütün takipçileri bot.
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 7 Eylül 2023 #13 Daha adamı yeni tanıdım. Bir de bilerek kız seçiyor, tacizci herif.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 7 Eylül 2023 #14 İbrahim Yılmaz kim be şu kızla röportaj yapan adam mı? Git evinde çoluk çocuk sev dayı ne kendi halinde kızlara bulaşıyorsun.
İbrahim Yılmaz kim be şu kızla röportaj yapan adam mı? Git evinde çoluk çocuk sev dayı ne kendi halinde kızlara bulaşıyorsun.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #15 420645 dedi: E ama taciz ediyor zaten? Neyi dava etmiş anlamadım. parayla milleti kendine takip ettiren bu adamdan zerre hoşlanmıyorum ilgili video bu galiba: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasil bir ruh hali bu?
420645 dedi: E ama taciz ediyor zaten? Neyi dava etmiş anlamadım. parayla milleti kendine takip ettiren bu adamdan zerre hoşlanmıyorum ilgili video bu galiba: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Nasil bir ruh hali bu?
Haydar Saplayan Picopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #16 Umarım kızın akrabaları şahsı bulup röportaj yapar.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 9 Eylül 2023 #17 Bir insan hayır diyor, iletişim kurmak istemiyor, sen de kamera önünde kendine bir misyon biçip ihtiyacı olmayan kişiye nasihat vermeye çalışıyorsun. Nereden baksan tuhaf olay.
Bir insan hayır diyor, iletişim kurmak istemiyor, sen de kamera önünde kendine bir misyon biçip ihtiyacı olmayan kişiye nasihat vermeye çalışıyorsun. Nereden baksan tuhaf olay.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #18 kino dedi: İbrahim Yılmaz kim be şu kızla röportaj yapan adam mı? Git evinde çoluk çocuk sev dayı ne kendi halinde kızlara bulaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Adam Fethullahçı çıktı.
kino dedi: İbrahim Yılmaz kim be şu kızla röportaj yapan adam mı? Git evinde çoluk çocuk sev dayı ne kendi halinde kızlara bulaşıyorsun. Genişletmek için tıkla... Adam Fethullahçı çıktı.