2 231782 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 2.036 Çözümler 4 31 Ocak 2023 #1 Oğuzhan Uğur, açık Mikrofon'un sıradaki konuğunun Ahmet Mahmut ünlü olduğunu duyurdu. Haberin kaynağı: Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2023
Oğuzhan Uğur, açık Mikrofon'un sıradaki konuğunun Ahmet Mahmut ünlü olduğunu duyurdu. Haberin kaynağı:
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.404 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 31 Ocak 2023 #2 Hani Ekrem gelecekti?
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 31 Ocak 2023 #3 231782 dedi: Oğuzhan Uğur, açık Mikrofon'un sıradaki konuğunun Ahmet Mahmut ünlü olduğunu duyurdu. Haberin kaynağı: Eki Görüntüle 1651483 Genişletmek için tıkla... Sorular güzel olursa eğer, mükemmel bir bölüm olur ama insanların sorudan çok kin ve nefret kusacağına eminim nedense. İnşallah böyle olmaz. Cpt Price dedi: Hani Ekrem gelecekti? Genişletmek için tıkla... Ben de onu bekliyordum. Keşke gelse.
231782 dedi: Oğuzhan Uğur, açık Mikrofon'un sıradaki konuğunun Ahmet Mahmut ünlü olduğunu duyurdu. Haberin kaynağı: Eki Görüntüle 1651483 Genişletmek için tıkla... Sorular güzel olursa eğer, mükemmel bir bölüm olur ama insanların sorudan çok kin ve nefret kusacağına eminim nedense. İnşallah böyle olmaz. Cpt Price dedi: Hani Ekrem gelecekti? Genişletmek için tıkla... Ben de onu bekliyordum. Keşke gelse.
Acemi Cadı Centipat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 484 31 Ocak 2023 #4 ketofilen dedi: Sorular güzel olursa eğer, mükemmel bir bölüm olur ama insanların sorudan çok kin ve nefret kusacağına eminim nedense. İnşallah böyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Başka ne olacak ya? İnsanlar, tarikat ve cemaatlerin varlığını istemiyor.
ketofilen dedi: Sorular güzel olursa eğer, mükemmel bir bölüm olur ama insanların sorudan çok kin ve nefret kusacağına eminim nedense. İnşallah böyle olmaz. Genişletmek için tıkla... Başka ne olacak ya? İnsanlar, tarikat ve cemaatlerin varlığını istemiyor.
ketofilen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 1.404 Çözümler 21 Yer Kaer Morhen 31 Ocak 2023 #5 Acemi Cadı dedi: Başka ne olacak ya? İnsanlar, tarikat ve cemaatlerin varlığını istemiyor. Genişletmek için tıkla... Istemiyoruz evet ama kin ve nefret kusmaktansa sorularla darlamak daha güzel olur aksi halde son bölüm gibi saçma diyaloglar ortaya çıkar ve insanları sıkar.
Acemi Cadı dedi: Başka ne olacak ya? İnsanlar, tarikat ve cemaatlerin varlığını istemiyor. Genişletmek için tıkla... Istemiyoruz evet ama kin ve nefret kusmaktansa sorularla darlamak daha güzel olur aksi halde son bölüm gibi saçma diyaloglar ortaya çıkar ve insanları sıkar.
Park Müdürü Benson Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #6 Eğer şeffaf röportaj ve konuşma olursa tarikat ve cemaatler hakkında en iyi bilgi verecek adamın bu olduğunu düşünüyorum.
Eğer şeffaf röportaj ve konuşma olursa tarikat ve cemaatler hakkında en iyi bilgi verecek adamın bu olduğunu düşünüyorum.