Oğuzhan Uğur-BaBaLa sistem alınır mı?

Kasayı BitFenix Nova Mesh, SSD'yi WD Blue S570 yap. Gigabyte WindForce bayağı sesli çalışan bir model, haberin olsun.

Bunlar daha mantıklı gözüküyor:

O bütçeye bu hafta 4060 Ti sistemler gördüm bence iyice bakın sitelere 4060 Ti alın.
Sadece ekran kartına bakılarak sistem alınmaz. Sadece ekran kartı 4060Ti olup geri kalan çer çöp olan sistem alacağına 4060 ile düzgün sistem alır.

Sadece ekran kartına bakılarak sistem alınmaz. Sadece ekran kartı 4060Ti olup geri kalan çer çöp olan sistem alacağına 4060 ile düzgün sistem alır.
Hocam bilgim az kusura bakmayın sadece gördüğümü söylemek istedim çünkü Ti olan modellerin performansı daha iyi diye biliyorum.

Hocam bilgim az kusura bakmayın, sadece gördüğümü söylemek istedim çünkü Ti olan modellerin performansı daha iyi diye biliyorum.
Doğru biliyorsunuz hocam, sorun yok onda

Demek istediğim şu ki, bazı hazır sistemlerde sırf ekran kartını bir tık üst model koyabilmek için geriye kalan bileşenleri hep düşük kalite ürünler koyuyorlar. Bu yüzden öyle dedim.

Anladım hocam banada buradan başka bir hocam yardımcı olmuştu 4060 olan bir sistem almıştım bilgim az olduğu için buradakilerin yönlendirmeleri ile aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…