Oğuzhan Uğur yanlış ihbarlar mı verdi?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
İnternette bir haber gördüm ve hiç inanasım gelmedi. Yorumlarda o kadar kişi kötülemiş ki, anlatmaya elim elvermez. Oğuzhan Uğur`un yanlış ihbarlarda bulunup AFAD`ı yanlış bilgilendirdiğini söylüyordu haberde. Bu ne kadar doğru? Doğru değilse neden bu adamı kötülüyorlar?

Doğru değil açıklaması var kendisinin açıklamasını dinleyin konu ile ilgili yanlış bir haber paylaşılmış fakat 3 saat içinde yanlış olduğunu anlayıp kaldırmışlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onlar genellikle Ak Troll oluyor. Oğuzhan Uğur'u linçleyen kişiler genellikle aynı post veya başka postlarda "Devletimiz ilk günden beri halkın yanında." ve "Hâla siyaset yapıyorsunuz, Allah belanızı versin." gibi şeyler de yazıyor. Adam hatasız demiyorum bu arada, adam gerçekten hatalı. Yine de yazıları başka yerleriyle okuyanlar için belirteyim dedim.

Hocam devlet açıklamıştı bunun üzerine Oguzhan Ugur'da paylaştı fakat geri sildi bir süre sonra. İsterseniz araştırabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adam onca kişiye yardım etti, belki de kurtulanların yakınları sosyaldedir. 1 hata yapmış ve hatasını belirtmiş ama suçlayan suçlayana. Yanlış adama bulaştılar, Babala Tv konuşur bunu birkaç ay sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı