2 278240 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Aralık 2024 #1 MUCAI 61-toetsen USB hot-swappable esports mechanisch toetsenbord spel rode as LED koel lichteffect compact en praktisch - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu klavyeyi kullanıyorum. Ok tuşları başka amaçlarla kullanıldığı için sadece ok tuşlarını FN'ye basarak kullanabiliyorum. Bir kez yanlışlıkla düzeltmiştim ama nasıl yaptım bilmiyorum.
MUCAI 61-toetsen USB hot-swappable esports mechanisch toetsenbord spel rode as LED koel lichteffect compact en praktisch - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu klavyeyi kullanıyorum. Ok tuşları başka amaçlarla kullanıldığı için sadece ok tuşlarını FN'ye basarak kullanabiliyorum. Bir kez yanlışlıkla düzeltmiştim ama nasıl yaptım bilmiyorum.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.242 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 FN + W kombinasyonunu deneyip tekrar dener misiniz?
2 278240 Kilopat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.673 Makaleler 1 Çözümler 10 15 Aralık 2024 #3 Adrastos dedi: FN + W kombinasyonunu deneyip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. @Adrastos şöyle bir şey buldum sitesinde. Hepsini denedim işe yaramadı.
Adrastos dedi: FN + W kombinasyonunu deneyip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. @Adrastos şöyle bir şey buldum sitesinde. Hepsini denedim işe yaramadı.