Merhaba sevgili hocalarım, bugün çoğunuzun bana katılmayacağı halbuki haklı olduğum bir konu hakkında konuşacağım. Bana anlayışla yaklaşmanızı ve sakince konuşmanızı istiyorum ve konuşacağımız ana konumuza geçiyorum.
Sevgili hocalarım, Okan Buruk kesinlikle ama kesinlikle gitmeli. Neden mi? Geçen sene görmediniz mi? Kendi sahamızda 10 kişi kalmış ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye mağlup olduk. Kendi sahamızda bir de. Deplasman olsa hadi anlayacağım ama kendi evimizdeyiz. Zamanında Kadıköy'de kupa kaldıran Galatasaray Okan Buruk denen adama mı kaldı? Başka teknik direktör mü yok? Var ama hala Okan'ı tutmaya devam ediyorlar. Fatih terim gelsin demiyorum ama başka bir hoca gelmeli kesinlikle. Ben böyle düşünüyorum, siz nasıl düşünürsünüz bilemem. Okan Buruk bir sürü oyuncuyu yedi bitirdi. Zaha mı dersin? Barış alper mi dersin? Kerem Aktürkoğlu mu dersin? Barış alper ne alaka diyebilirsiniz, yarın öbür gün elimizde patlayacak bunu buraya yazıyorum şimdi ederi varken göndermeliydik 35-40 milyon Euro'ya, az para da değil zaten.
Ha ayrıca Okan'ın teknik ekibi acilen araştırılsın. Atletik fizik antrenörü 38 yaşında ve 2 sene önce Okan'la beraber başlamış bu mesleğe, ondan önce de hiçbir tecrübesi yok. Diğeri 26 yaşında tek tecrübesi Başakşehir, o da Okan Buruk sayesinde yani yoksa iyi olduğundan değil. Başka hiçbir tecrübesi yok. Diğeri 2.lige düşen Bursaspor'un atletik fizik antrenörü, resmen şaka gibi. Dikkat edin Galatasaray takımının fizik ve kondisyon seviyesinde son 2 senedir gram gelişme yok. Çünkü takım tecrübesizlerin, amatörlerin elinde. Okan kendi çevresini toplamış bir tane yabancı antrenör yok. Kalkıp bana Okan Buruk iyi hoca bilmem ne demeyin geçen sene kaç derbi kazandı? 2 tane
Fener'i 2 maçta da yenemedi, Beşiktaş'ı iki maçta zar zor yendi Trabzonspor'un amacı zaten şampiyon olmak değil Fener'i şampiyonluktan etmek onun için yenmemiz hiçbir şeyi değiştirmez. Okan Buruk gidecek. İllaki vardır Okan'dan iyi teknik adam. Uyanın artık uyanın.