OKB hastalığına çözüm var mı?

belirsizz

Hectopat
Makaleler
3
2017'den beri OKB hastasıyım.
Kapıyı kilitleyince 3-5 kez dönüp bakıyorum.
Musluğu kapattığıma enim olsam bile gidip bakıyorum.
Bir şeye elleyince hemen elimi yıkıyorum.
Daha bunlar gibi daha çok şey.
Bu güne kadar hiç psikolojik ilaç kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum.
O yüzden de derdimi psikoloğa değil, Sosyal'e anlatıyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Deneyim etmiş birilerinin mesaj atması çok iyi olur.

O yüzden de derdimi psikoloğa değil, Sosyal'e anlatıyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız.
Hocam ne olursa olsun gidip dönmeyin, içinizde bile kalsa sıkın,böyle böyle 3-4 defa alıştırırsaniz kendinizi daha umurunuzda olmaz zaten

Bende de var OKB + dehb var bende concerta 36mg kullandım inanılmaz rahatladım ama ilaç almak için profesyonel bir yardım alman gerek çünkü kırmızı reçetelere veriyorlar.

Hocam ne olursa olsun gidip dönmeyin, içinizde bile kalsa sıkın, böyle böyle 3-4 defa alıştırırsaniz kendinizi daha umurunuzda olmaz zaten

O şekilde deterjan ile el yıkamadan kurtuldum, kurtuluyorum yenisi geliyor.
Her şey kapıda anahtar unutmam ile başlamıştı...

Bende de var OKB + dehb var bende concerta 36mg kullandım inanılmaz rahatladım ama ilaç almak için profesyonel bir yardım alman gerek çünkü kırmızı reçetelere veriyorlar.

Bunun ömürlük çözümünü istiyorum, ilaç kullanmak hiç istemiyorum.

Sadece senin için hesap açtım.
Tam tersini yapmayı öğrenmen gerekiyor diğer arkadaşın dediği gibi.
Psikolojik ilaç kullan. Rahatlatacaktır. Ben şahsen 6+ hastalıkla ilaçsız yapamayacak durumdayım. Ciddi kondisyonun yoksa zaten yanetkileri güçlü olmaz. İyi bir doktor tutuver ama. Benim semptomlarım belirli başlı saçma şeylerdi, hipersensivitemin de beraberinde getirdiği şeyler ile.
Bir süre kullandıktan sonra şu an ki takıntılarını yıkıp ilerleyebileceksin, ben artık OKB tedavisi görmüyorum ve iyiyim.
Ben OKB, duygudurum bozukluğu, anksiyete, hipersensivite, hiperempati, dikkat eksikliği tanılıyım. Şizofreni de tanı sürecinde.

Concerta dikkat ilacı. OKB'ye iyi gelmez. performans derdin varmış.

Sadece senin için hesap açtım.
Tam tersini yapmayı öğrenmen gerekiyor diğer arkadaşın dediği gibi.
Psikolojik ilaç kullan. Rahatlatacaktır. Ben şahsen 6+ hastalıkla ilaçsız yapamayacak durumdayım. Ciddi kondisyonun yoksa zaten yanetkileri güçlü olmaz. İyi bir doktor tutuver ama. Benim semptomlarım belirli başlı saçma şeylerdi, hipersensivitemin de beraberinde getirdiği şeyler ile.
Bir süre kullandıktan sonra şu anki takıntılarını yıkıp ilerleyebileceksin, ben artık OKB tedavisi görmüyorum ve iyiyim.
Ben OKB, duygudurum bozukluğu, anksiyete, hipersensivite, hiperempati, dikkat eksikliği tanılıyım. Şizofreni de tanı sürecinde.

Concerta dikkat ilacı. OKB'ye iyi gelmez. Performans derdin varmış.

Ömürlük olarak geçti mi yani?

Ben de aynı sorunları yaşıyorum hocam. Biraz makara geyik gibi gelebilir ama mesela yapmaktan emin olmadığınız bir işte, kapı kitlemek gibi, kendinize: "Ya sanki ne olacak a..." diyin. Bakın kesinlikle yanlış anlamayın gerçekten işe yarıyor. Bir deneyin derin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı