OKB nasıl geçer?

tress_3333456

Femtopat
Merhaba, yıllardır OKB hastası olduğumu düşünüyorum. Çünkü 2021 yıllarında (Vesvese - OKB) vardı. O şu an azaldı gibi ama hala devam ediyor, aklıma getirmedikçe o düşünceler gelmiyor. 2023-2024 yıllarında ise takıntı başladı. Türkçede yazım yanlışı yapamıyorum, YouTube videolarını döngüye alıp yorumları açıyorum, tuşlarda ise "IOJKLMNB" şeklinde tuşlara basıyorum ve sıkıldığım zaman gözümle artı tuşu çiziyorum. Bunu nasıl atlatabilirim? İleri seviyelere gelmesinden korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendine hobi edinmeye çalış, kafanda kötü olacağını düşünme, çünkü bu yaptığını çoğu kişi tecrübe etmiştir :D İyi tarafından bak: Türkçe'de yazım yanlışı yapmaman güzel birşey bence. Biraz mücadeleci olup yapmamaya çalış. O rahatsızlık çok kötü biliyorum ama daha da üstüne bas. Böyle böyle atlatırsın. Olmadı psikoloğa git. Sana bir hap yazar en kötüsü. Bu arada yaşınız kaç?

Kendine hobi edinmeye çalış, kafanda kötü olacağını düşünme, çünkü bu yaptığını çoğu kişi tecrübe etmiştir :D İyi tarafından bak: Türkçe'de yazım yanlışı yapmaman güzel birşey bence. Biraz mücadeleci olup yapmamaya çalış. O rahatsızlık çok kötü biliyorum ama daha da üstüne bas. Böyle böyle atlatırsın. Olmadı psikoloğa git. Sana bir hap yazar en kötüsü. Bu arada yaşınız kaç?
14 yaşındayım. Hocam Türkçede yazım yanlışı yapmamak güzel fakat bu artık takıntı olmaya başladı. Özellikle YouTube videolarını döngüye alıp yorumları açmadan rahat duramıyorum.

Yorumları bende açıyorum, bunu takıntı gibi görme bence. Kaba tabiri ile ottan bokkan cinlenme yani. Sen herşeyi takıntı olarak düşünürsen o zaman takıntılı olursun işte. Ailene de danışabilirsin.

Terapiste gitmelisiniz. Bu forumdaki ben de dahil kim olursa olsun bir çözüm bulması imkansıza yakın maalesef.

Bu yaşta sorunlar çok normal. Kendi kendine geçer diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı