OKB olup atlatan var mı?

Takıntın tam olarak ne? Düşüncelerin içeriği ne? Eğer geçmişte yaşadığın travmatik bir olaysa bu travma sonrası stres bozukluğu alanına indirgenebilir.

Kanka psikoz derecesi okb hastasıydım. Ben atlattım umarım düzelirsin. Anafranil ağır bir ilaç. Düz SSRI ilaçlarla kurtulmaya bak.
Teşekkürler knk.Kullandığın ilacı psikiyatrime söylerim.Çok kötü ve zor bir hastalık.Atlattığına sevindim.Umarım benimkide geçer ve bu hastalığı geçirenlere umut olur.

Takıntın tam olarak ne? Düşüncelerin içeriği ne? Eğer geçmişte yaşadığın travmatik bir olaysa bu travma sonrası stres bozukluğu alanına indirgenebilir.
Geçmişte travmatik olaylar yaşamışımdır fakat ona bağlı olduğunu düşünmüyorum.Başlarda cinsel anlamda OKB vardı ve cinsel görüntüler, düşünceler geliyordu.Düşünceler geldikçe ya kafamı sallardım ya da bunlar benim düşüncelerim değil gibisinden şeyler söylerdim.Rahatlamaya çalışırdım.Sonra dini takıntılarım başladı.Hastalık giderek garib bir hâl almaya başladı.Düşündüğün için sağol.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…