AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Ekim 2022 #1 OkCupid'e kayıt olmak istiyorum ancak bunun için numaramı istiyor ve ekranın aşağısına şu şekilde bir yazı yazmışlar; Ne kadar SMS ücreti gelir, bu konuda bilginiz var mı ve veri ücreti olarak bahsettiği şey nedir?
OkCupid'e kayıt olmak istiyorum ancak bunun için numaramı istiyor ve ekranın aşağısına şu şekilde bir yazı yazmışlar; Ne kadar SMS ücreti gelir, bu konuda bilginiz var mı ve veri ücreti olarak bahsettiği şey nedir?
Zembla Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 633 Çözümler 13 9 Ekim 2022 #2 AyarsıZZ dedi: OkCupid'e kayıt olmak istiyorum ancak bunun için numaramı istiyor ve ekranın aşağısına şu şekilde bir yazı yazmışlar; Eki Görüntüle 1539682 Ne kadar SMS ücreti gelir, bu konuda bilginiz var mı ve veri ücreti olarak bahsettiği şey nedir? Genişletmek için tıkla... Hattın faturalı değil ise problem olmaz. Deneyebilirsin.
AyarsıZZ dedi: OkCupid'e kayıt olmak istiyorum ancak bunun için numaramı istiyor ve ekranın aşağısına şu şekilde bir yazı yazmışlar; Eki Görüntüle 1539682 Ne kadar SMS ücreti gelir, bu konuda bilginiz var mı ve veri ücreti olarak bahsettiği şey nedir? Genişletmek için tıkla... Hattın faturalı değil ise problem olmaz. Deneyebilirsin.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.089 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Ekim 2022 #3 Zembla dedi: Hattın faturalı değil ise problem olmaz. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef faturalı hat kullanıyorum.
Zembla dedi: Hattın faturalı değil ise problem olmaz. Deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef faturalı hat kullanıyorum.