Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 Soru başlıktaki gibi. Şahsen ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım, bir sıkıntı yaşayan varsa merak ettim. Genel olarak hangisini neden tercih ediyorsunuz?
Soru başlıktaki gibi. Şahsen ikisinde de bir sıkıntı yaşamadım, bir sıkıntı yaşayan varsa merak ettim. Genel olarak hangisini neden tercih ediyorsunuz?
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 11 Mart 2025 #2 Okey Nirvana en iyisi bence. Varlığını bile anlamıyorsunuz. Durex hem kokuyor hem market poşeti gibi. Bazı kadınlar katlanamıyor bile.
Okey Nirvana en iyisi bence. Varlığını bile anlamıyorsunuz. Durex hem kokuyor hem market poşeti gibi. Bazı kadınlar katlanamıyor bile.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #4 Tırtıklı veya kabartmalı kullandınız mı hocam daha önce? Ben tecrübe etmedim onları iyi mi veya daha kalın gibi mi hissettiriyor?
Tırtıklı veya kabartmalı kullandınız mı hocam daha önce? Ben tecrübe etmedim onları iyi mi veya daha kalın gibi mi hissettiriyor?
bayburak Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 786 Çözümler 3 12 Mart 2025 #5 Okey tavsiyemdir. Kılıcın keskin olsun yiğidim.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 677 17 Mart 2025 #6 bayburak dedi: Okey tavsiyemdir. Kılıcın keskin olsun yiğidim. Genişletmek için tıkla... 3 sene önce durex aldım, kullanmak nasip olmadı hala, belki o model üretimden kalkmıştır
bayburak dedi: Okey tavsiyemdir. Kılıcın keskin olsun yiğidim. Genişletmek için tıkla... 3 sene önce durex aldım, kullanmak nasip olmadı hala, belki o model üretimden kalkmıştır