Bütçemi 2000 TL'ye kadar çıkarabilirim.Üstteki pedal güzel. Ama Türkiye'deki bütün sıfır ekipmanlar gibi oldukça tuzlu. Pedallar hakkında çok derin bilgim yok ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bütçeniz nedir?
Daha çok bu videodaki kişinin 18. saniyedeki efektinden istiyordum.Ne tarz için oktav pedalı kullanacaksınız?
Joe Satriani, MUSE gibi soundlara ulaşmayı amaçlıyorsanız, 12 telli gitar simülasyonu yapayım, gitardan org sesi çıkartayım diyorsanız;
Electro Harmonix POG.
Bu arada oktav pedalları sinyal zincirinde en başta yer alır, drive'dan önce.
Daha çok bu videoda ki kişinin 18. saniyede ki efektinden istiyordum.
Bahsettiğiniz bölümde "dubling" efekti var. ( aynı melodinin aynı şekilde 2. gitar ile birlikte çalınması) Oktav yok.
Ancak burada çalan kişi o tınıyı orjinale göre çok iyi verememiş çünkü Orjinali deinlediğinizde fark edeceksiniz, diğer gitar bazı notaların 3 ve 5. seslerini harmonize ediyor. Yani %100 dubling de değil.
Harmonize için örnek vereyim.
İşte o iş çok karışık.Çok teşekkürler ben o sesi çıkarmanın yolu oktav sanıyordum. Bu konuyu da onun için açmıştım. Peki bu videodaki harmonisti mi önerirsiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.