Alemşah Beats Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #11 SpaceXTesla dedi: Kitabın konusuna baktığımda etkilenecek bir şey yok.Ya yaşınız küçük ya da zeka yaşınız. Genişletmek için tıkla... Araştırmalarıma göre kitabı tek seferde okuduğum için böyle olmuş, zeka yaşım veya yaşım küçük değil.
SpaceXTesla dedi: Kitabın konusuna baktığımda etkilenecek bir şey yok.Ya yaşınız küçük ya da zeka yaşınız. Genişletmek için tıkla... Araştırmalarıma göre kitabı tek seferde okuduğum için böyle olmuş, zeka yaşım veya yaşım küçük değil.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.738 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #12 Ben de çiçi han kitabından etkilenmiştim, sonda kafasını kesip diyar diyar gezdiriyorlardı. Yeni bir kitap okuyun geçer.
Ben de çiçi han kitabından etkilenmiştim, sonda kafasını kesip diyar diyar gezdiriyorlardı. Yeni bir kitap okuyun geçer.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Ocak 2021 #13 Hobilerinizle uğraşın. Ben kendi hayat hikayemin etkisinden yıllardır çıkamıyorum. Umarım siz başarabilirsiniz.
Hobilerinizle uğraşın. Ben kendi hayat hikayemin etkisinden yıllardır çıkamıyorum. Umarım siz başarabilirsiniz.
Alemşah Beats Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #14 381258 dedi: Ben de çiçi han kitabından etkilenmiştim, sonda kafasını kesip diyar diyar gezdiriyorlardı. Yeni bir kitap okuyun geçer. Genişletmek için tıkla... Üstüne bir kitap okudum ve bir tık da olsa etki azaldı. Galiba okudukça ya da zaman geçtikçe etki azalıyor. Alpaslan64 dedi: Hobilerinizle uğraşın. Ben kendi hayat hikayemin etkisinden yıllardır çıkamıyorum. Umarım siz başarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazacağımı bulamadım, geçmiş olsun eğer kötü bir şey olduysa.
381258 dedi: Ben de çiçi han kitabından etkilenmiştim, sonda kafasını kesip diyar diyar gezdiriyorlardı. Yeni bir kitap okuyun geçer. Genişletmek için tıkla... Üstüne bir kitap okudum ve bir tık da olsa etki azaldı. Galiba okudukça ya da zaman geçtikçe etki azalıyor. Alpaslan64 dedi: Hobilerinizle uğraşın. Ben kendi hayat hikayemin etkisinden yıllardır çıkamıyorum. Umarım siz başarabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne yazacağımı bulamadım, geçmiş olsun eğer kötü bir şey olduysa.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 12 Ocak 2021 #15 Alemşah Beats dedi: Ne yazacağımı bulamadım, geçmiş olsun eğer kötü bir şey olduysa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Okuduğunuz kitaptaki olayın çok benzerini yaşamıştım. Şu sıralar biraz daha unuttum. Merak etmeyin, sizde o etkiden çabuk kurtulursunuz.
Alemşah Beats dedi: Ne yazacağımı bulamadım, geçmiş olsun eğer kötü bir şey olduysa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Okuduğunuz kitaptaki olayın çok benzerini yaşamıştım. Şu sıralar biraz daha unuttum. Merak etmeyin, sizde o etkiden çabuk kurtulursunuz.