Okuduğumu anlamıyorum

564803

Hectopat
Okuduğum şeylerden, dinlediğim şeylerden hiç bir şey anlamıyorum. Bir şey okuduğum zaman ya da dinlediğim zaman hemen dikkatimi kesip, bir şeyler düşünüp dalıp başka alemlere gidiyorum. Sadece bir şey dinleyip yada okuduğum zaman değil, normalde de böyle. Düşündüğüm saçma şeylerden yine saçma olarak stres oluyorum. Yada bir şeyler düşünmediğim, tüm dikkatimi okuduğum yada dinlediğim şeye verdiğim zaman bile gördüğüm yada duyduğum şeyi bir kaç saniye sonra unutuyorum. Onu bir kaç kere daha tekrar etmem gerekiyor. Hiç kitap okumuyorum ve okumak da istemiyorum ama bu durumdan da rahatsız oluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizi bu kadar düşündüren şeyin altında yatan nedir? Travma gibi bir şey mi yaşadınız?

Vallahi hocam bana da oluyor. Psikolojik bir şey gibi.

Sizi bu kadar düşündüren şeyin altında yatan nedir? Travma gibi bir şey mi yaşadınız?
Travmam falan yok çok şükür. Bilmiyorum, dalıp gitmeyi seviyorum fakat okuduğum yada dinlediğim şeyi anlamama engel oluyor ve bundan rahatsız oluyorum.

Bi' psikiyatri görse iyi olacak. Tamam, her şey psikiyatri değil ama belki başka bir yol daha olabilir. Mesela psikolog. Kan değerlerine falan baktır.

Dikkat süreniz kısadır YouTube Shorts gibi şeyleri izlemeyi bırakmanız toplayabilir biraz psikiyatriye değil psikologa görünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…