Okuduğun sınıfa ait hissetmemek

10 kişiden az açılmıyordu diye biliyordum 6 kişi ile ne yapıyorsunuz artık teneffüslerde falan?

Bilmiyorum hocam 10 kişiden az olayını. Teneffüslerde telefonda bakınıyorum ve arada 1 2 kişi ile masa tenisi oynuyoruz o kadar.

Bizim sınıfta da var öyleleri. Bu tipleri maldan başka ifade edecek bir kelime yok. Başka sınıflardakilerle takılıyorum çünkü güldükleri esprileri en son 5. sınıfta yapıyordum. Lise bitecek adamlar hâlâ birbirlerine basur deyip gülüyorlar falan. Sen de başka sınıflardan kendine göre birilerini bul takıl. İllaki onlarla takılmak zorunda değilsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerede school shooter tipli sınıfının sessiz çocuğu varsa Technopat'a doluşuyor. Birisi de çıkıp sınıfımdan çok memnunum, arkadaşlarımla çok eğleniyorum desin bu nedir?

Eskiden öyleydim fakat taşındığım yer dolayısıyla pek samimi olabileceğim arkadaş tipi yok.

Nerede yıkık, Sosyal'de. İnsanların sorularını cevaplamak için girdiğim forumda postlarda sadece bana kız bakıyo ne yapayım? Kız tavlama taktikleri? Bunlar yalnızca bunlar latife sosyal bunun gibiler ile dolu.

14 kişi mi? Bizim sınıf 40 kişiydi.
50 kişilik sınıfta olan benim sıfad-ı eşgal-i dündârîy-e vetekkülü siâmül-i mülk havakkelü lügât şerif-i didar-ü ahval kelile-i çehre el-simadûdar-ul tecr-mün el-tehra sifad.
Özel okulda mı okuyorsunuz?

Nerede yıkık, Sosyal'de. İnsanların sorularını cevaplamak için girdiğim forumda postlarda sadece bana kız bakıyo ne yapayım? Kız tavlama taktikleri? Bunlar yalnızca bunlar latife sosyal bunun gibiler ile dolu.
İlk olarak yıkık olduğumu düşünmyorum, benimle aynı durumda olan kişilerin neler yaptığını bilmek ve insanların fikirlerini dinlemek için oluşturduğum bir konu. Oluşturduğum konunun kız tavlamak ile hiçbir alakası bulunmamaktadır. Sosyalin bunlar ile dolu olmasının sebebinin ise insanların derdinin, konuşmak istediğinin bu olduğu ortada. Ayrıca, bu tarz konuları görmek istemiyorsanız teknoloji konularını filtreleyerek, bilgisayardan ne kadar anladığınızı ve bizim gibi yıkık olmadığınızı, bizim aksimize insanlara yardım etmeyi de bildiğinizi gösterebilirsiniz.

Oluşturduğum konu okul ile alakalı, okul dışında gayet sosyal bir hayatım olduğunu düşünüyorum. Spor yapıyorum, basketbol oynuyorum, arkadaşlarım ile vakit geçiriyorum.

...

Forum; bir konuda düzenlenmiş olan, konuşmacıların yanı sıra dinleyici durumundaki kimselerin de söz alabildiği toplantı.

14 kişi mi? Ne güzel hocam, biz 42 kişiyiz. Okul 1100-1200 kişi, tam günüz. Telefonu tenefüste kullanmaya izin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…