Alaxel Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 598 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Kralkatilli güncesi. "Sadece doğruları söyleyeceğim." "Zaten doğrulardan başka hiçbir şey beni alt edemez. Doğrudan daha sert ne olabilir ki?" -- Kvothe --
Kralkatilli güncesi. "Sadece doğruları söyleyeceğim." "Zaten doğrulardan başka hiçbir şey beni alt edemez. Doğrudan daha sert ne olabilir ki?" -- Kvothe --
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 5 Temmuz 2021 #2 "Ama onlar, onlarda bizim gibi insanlar!" "Evet, zaten öyle oldukları için tehlikeliler." Black Mirror 3. Sezon 5. Bölüm. Artı 0 Eksi
"Ama onlar, onlarda bizim gibi insanlar!" "Evet, zaten öyle oldukları için tehlikeliler." Black Mirror 3. Sezon 5. Bölüm.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 5 Temmuz 2021 #3 Hatırladığım en fantastik kitap bu sanırım. Akşam Yıldızı-Bir Göbeklitepe Romanı Bir İskender Pala eseri olan Akşam Yıldızı-Bir Göbeklitepe Romanı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr Artı 0 Eksi
Hatırladığım en fantastik kitap bu sanırım. Akşam Yıldızı-Bir Göbeklitepe Romanı Bir İskender Pala eseri olan Akşam Yıldızı-Bir Göbeklitepe Romanı en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız! www.dr.com.tr
Mert_ KOÇAK Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 487 Yer Ankara/Sincan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kendisi daha genç 5 Temmuz 2021 #4 Muhtaç olduğun kudret; Damarlarındaki asil kanda, mevcuttur. Mustafa Kemal ATATÜRK. Artı -1 Eksi
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #5 "Yoruldum Patron! İnsanların insanlara saldırmasından, çocukların ömrünün kelebekten az olmasından, adaletin bozguna uğradığı bu dünyada yoruldum!" Yeşil Yol(The Green Mile) Kitabından Not:Aynı isimli film de mevcuttur tavsiye edilir. Artı 0 Eksi
"Yoruldum Patron! İnsanların insanlara saldırmasından, çocukların ömrünün kelebekten az olmasından, adaletin bozguna uğradığı bu dünyada yoruldum!" Yeşil Yol(The Green Mile) Kitabından Not:Aynı isimli film de mevcuttur tavsiye edilir.