Okul anılarınızı anlatın

700853

Centipat
Arkadaşlar okul anılarınız veya okul tuvaleti anılarınız varsa yazar mısınız? Bugünlerde biraz eğlenelim dedim.

Bir gün arkadaşımız cuma çıkışı bayrağı çeken kişi olacaktı. Okuyoruz neyse sonra yarıya kadar geldi bayrak sonra ilerdekiler sessizce çek çek diyorlar bu çekiyor ama aşağı doğru çekiyor. Bayrakta aşağı doğru inmeye başladı. 2-3 kişi geldi hemen devraldı yarıda kaldı öyle okuduk marşı. Sonra buna geçirdiler bir kaç kişi.

Ne zaman aklıma gelirse gülerim. hocamız bir arkadaşımıza tuvalet izni hiç vermiyordu. Hoca bir yan sınıfa gitti 15 dakikalığına. Bizim yanımıza poset vardı verdik eleman o sırada s*çtı poşete sonra poşeti bana verdi. Derste birbirimze atıyorduk. Sıra bana geldi kızlara fırlattık kıza geldi tabii dışkı sıcak bune lan yemek mi soktunuz deyip poşeti açmıştı. Kızlarda olayı sonra anladı iş işten geçmişti içinde b*k olduğunu bilmeyen herkes kokladı.

Okul tuvaleti anılarından sıra arkadaşım başka sınıftaki kız arkadaşıyla okul çıkışı kızlar tuvaletinde yiyişmeye gitmişti koridorlarda kimse kalmayınca, neyse artık kim gördüyse birisi ispiyonlamış, hademe ile müdür yardımcısı tuvalete hücum etmişler.

Biz o esnada servis bekliyoruz bunların alayı okul bahçesine çıktılar müdür yardımcısı ağlayan kızla konuşuyor, hademe ile bizim arkadaş da boks maçı yapıyorlar. Hademe kısa boylu ve tıknaz, arkadaş da zebellah gibi olunca 15 dakika denk bir MMA maçı izledik sağolsunlar.

Kaçıncı sınıftaydı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…