Okul Aşısı Olacağım, Ne Yapmam Lazım?

Öyle çok acımıyor. Bana vurduklarında hissetmemiştim. Sen de hissetmeyeceksin korkma Vurulurken sıkıntı yok da sonrası kötü işte 3 gün kolumu adam akıllı kullanamamıştım. Hareket ettirirken inanılmaz acı veriyordu.

Ben mobilyacıyım 19 yaşındayım ve hala okulda olduğum o aşılara şükrediyorum, bir kaç kez beni kurtardılar.

Benım damarıma vuruyorlardı az kalsın sonra kadını uyardım kasa vurdular ben iğneden çok korkan biriyim 2 saniye başka bişey düşün bitiyor ama sonraki 1-2 hafta sıkıntılı biraz.

Gözünü tam açtığında iğneyi yeni batırıyorsa ne olacak hesaplar tutmayabilir.
@Ambulans Şoförü Kasmaman lazım kolunu sıkarsan iğne zor girip çıkar canın çok yanar. Sal kendini.
Merak etme o kadar insan var sırada. Kimseye yavaş usul vurmuyorlar. O ne olduğunu anlamadan iğne çıkmış olacak.

@Ambulans Şoförü Okuldayken olunan aşılar psikolojik olarak da etkiliyor. Dersteyken her kapı tıkladığında acaba onlar mı geldi korkusu oluyor Yanında kutularla hızlı hızlı giriyorlar içeri ne aceleleri varsa biri enjektörleri açıyor biri flakondan ilaçları enjektöre çekiyor biri zaten aşı yapmaya başlamış. Korkan arkadaşlarını gördükçe senin korkun da artıyor. Hemşirelerin suratları zaten hiç çekilecek gibi değil. Gerçekten korkuyorsan sağlık ocağına gidip aşını olmanı tavsiye ederim.

En fazla 6 saniye sürecek bir iş için bu kadar strese girmeye gerçekten gerek var mı?

Peki hocalar yazı yazdırıyormu ?

Bize 8. sınıfta aşı yaptıklarında yarım saat kadar kol uyuşması oldu başka bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…