Okul bilgisayarı DirectX 9 hatası veriyor

Şaban Arda

Decapat
Daha fazla  
Okuldaki bilgisayarda PES açacağım (USB'ye kurulu) ama DirectX 9 hatası veriyor aynısı GTA SA için de geçerli.
Yönetici şifresi istediği için setup da kuramıyorum ama PC'de DirectX 12 yüklüymüş nasıl çözerim?

Zaten okullardaki bilgisayar vesaire tahtadaki sistemler eğitim amaçlı kullanıldığı için her şey ayarlanıyor. Oyun kurmanız biraz olanaksız ve saçma bir karar. Ayrıca DirectX 12 yüklü olması için destekleyen bir ekran kartı olması lazım.

Ekran kartı var zamanında akıllı tahdadan pes oynamışlığımız da var sadece PC de bazı eski oyunlarda DirectX 9 hatası veriyor CS, Minecraft oynayabiliyoruz.

Eksik DX dosyalarini yukle.

Ekran kartı var zamanında akıllı tahdadan pes oynamışlığımız da var sadece PC de bazı eski oyunlarda DirectX 9 hatası veriyor CS, Minecraft oynayabiliyoruz.
Anladım hocam. İdare yakalamasın okuldan atılmaya kadar yolu var. Kendi sınıfımdan biliyorum.

Hocam bunu okulda denemiştim işe yaramadı söylediğim gibi setup kuramıyorum.

Anladım hocam. İdare yakalamasın okuldan atılmaya kadar yolu var. Kendi sınıfımdan biliyorum.

Biz hocayla birlikte oynuyoruz sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…