Okul bilgisayarından evdeki bilgisayara nasıl bağlantı kurulur?

PhrysixHeat

Hectopat
Daha fazla  
Okuldaki bilgisayardan evdeki bilgisayarıma uzaktan bağlanmak istiyorum, ancak MEB'in internet kısıtlamaları nedeniyle bağlantı kuramıyorum. Parsec'i denedim ama maalesef işe yaramadı. Bu kısıtlamaları aşarak okuldan evdeki bilgisayarıma bağlanmamı sağlayabilecek bir uygulama var mıdır? Yönetici izni gerektirmeyen uygulamalar önerirseniz sevinirim; çünkü okul bilgisayarı, yönetici izni isteyen uygulamalarda şifre istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome Remote Desktop uygulamasını kullanabilirsin.

O sitede MEB erişim engeli var hocam.
Telefonun internetini pc ye bağlayınca erişebiliyorsan. Telefon bağlıyken evdeki oturumu aç 2 dakika sonra wifiyi değiştir. Akış devam edeceği için kopma olmaz

Telefonun internetini PC'ye bağlayınca erişebiliyorsan. Telefon bağlıyken evdeki oturumu aç 2 dakika sonra Wi-Fi'yi değiştir. Akış devam edeceği için kopma olmaz.

Okul evimden uzak hocam. Telefonumdan evdeki Wi-Fi'ye bağlanmam imkansız.

Okulda ki PC'den bahsediyor
Burda şansını zorlayan ben değilim. Birde bu açıdan düşün

Okul evimden uzak hocam. Telefonumdan evdeki Wi-Fi'ye bağlanmam imkansız.
telefonundan evdeki wifi ye bağlanma demedim ki genç arkadaşım böyle bir şey mümkün mü sence biraz mantıklı ol telefonunu okuldaki pc ye bağla dedim bunu düşünebilirsin diye tahmin etmiştim. Birde merak uyandı bir kere bunu yapma amacın nedir.
Örneğin ben bunu şirkette kullanıyorum her şeyin engellendiği bir pcden evdeki pc ye böyle bağlanıp yazılım işlerimi hallediyorum. Ama sen ne yapmak istiyorsun okulun pc si olunca birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…