Okul çantası önerisi

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Liseye gidiyorum öneriniz Var mı? Tek göz Veya çift göz olabilir.

Sana tavsiyem tek göz alman. Dünyanın en iyi şeyi çift gözlüde hırka falan koyamıyorsun çok kitap varsa.

Adidas okul çantası da kullandım Nike okul çantası da kullandım markasız da kullandım yırtık da poşet de pek fark etmiyor. Git en yakın alışveriş merkezine tasarımını beğendiğin bir şey al.

İnternetten onerdiginiz var mı?

Mark Ryden önerecektim ama bir öğrenci için pahalı duruma gelmiş döviz sağ olsun. Paran varsa kesinlikle değer. Ortaokul 7de aldığım çantayı hala kullanırım oldukça kaliteli, o zaman 100TL'ye almıştım. omuz çantası, sırt çantası vs. alırken hep bu markayı tercih ediyorum. Aliexpress, Amazon veyahut Hepsiburada yurt dışından göz atabilirsin.

Bu markalar yerine Düzgün çanta markalarına bak bence en azından parasına değer. Çantada da oldukça teknik özellik vardır. Su geçirmezliği, USB çıkışları, Hırsızlık koruması amacıyla tek bir açıdan açılan fermuar sistemi, kilit sistemi, Su koyma bölümündeki soğuk/sıcak tutma için yalıtım vs.

Son düzenleme:
Adam liseye gidiyor cepheye değil. Bu özellikleri olan çantalar da kullandım kesinlikle önermem. Ayrıca okul çantasına bin tane özellik olup ucube görüneceğine sadece fermuarlı büyük cep olsun güzel görünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…