Okul ceketi giymek zorunlu mu?

Psikolojik test yapılacak hocam, öyle kişinin kurnazlık yapacağı şeylerden değil. Mesela sorular sorulacak, cevabını değerlendirecekler.

Onun içinde ayrı bir para devletin böyle bir şey yapacak parası mı var diyeceğim var ama cepten çıkmıyor

Böyle durumlarda biraz daha isyankar ve şikayetçi yaklaşmanız lazım. Okuldaki müdürlerinizin kölesi falan değilsiniz sonuçta sizin fikirlerinize saygı duymak zorundalar. Daha kaliteli forma üretimi için darlayın bizim formalar da çok dandikti top oynarken ayağımı kaldırıyordum ortası yırtılıyordu paso.

Yıllardır anlamış değilim şu okul kıyafeti mevzusunu. Ucuz desen değil, kaliteli desen hiç değil. Eğer okul düzeni bozuluyorsa, düz kıyafetler giyilmesi gibi bir kural konabilir. Örnek olarak siyah pantolon ve beyaz tişörtle okula gelin denir. Hem o kalitesiz mallara haddi hesabı olmayan paraları vermeyiz, hem bir düzen olur.

Bazı okul müdürlerinin yabancı birisi girmesin diye giydiriyoruz gibisinden bir lafını duymuştum. Girmek isteyen birinden o kıyafeti ödünç alır hatta gider satın bile alır. Bunlarla insanları kandırmasınlar. Ceplerine para girdiklerini hepimiz biliyoruz.

Aynen hocam o renkte o fiyata bin kat kalitelisini alırım gereksiz bir şey.

Derste olduğu halde yok yazmaya hakkı yok, kanunen yasaktır hocam. Kanıtladığı halde öğretmen suç işlemiş olur.
Okuldayken kanunları hocalar belirliyor resmen. Suç işlediği halde suçlu olan siz olursunuz ben size söyleyeyim. Az mı yok yazıldık kıyafet giymedik diye?

Okuldayken kanunları hocalar belirliyor resmen. Suç işlediği halde suçlu olan siz olursunuz ben size söyleyeyim. Az mı yok yazıldık kıyafet giymedik diye?
Derslerin iyi olduğu sürece öğretmenden korkmana gerek yok, seni ne dönebilir ne de sözlü ile sınıfta bırakmaya çalışabilir.

Derslerin iyi olduğu sürece öğretmenden korkmana gerek yok, seni ne dönebilir ne de sözlü ile sınıfta bırakmaya çalışabilir.
Herkesin dersleri iyi olacak diye bir şey yok ayrıca derslerin iyi diye ayrıcalıklı olacaksın diye bir şey de yok. Kıyafet giymedin diye sözlüden de sınıfta bırakmaz ayrıca. Onun yerine yok yazarak 10 gün devamsızlığını doldurduğun için sınıfta bırakabilir. Derslerin iyi diye kurallara uymayacaksın diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…