Geçen sene LGS'den 420 puan aldığım için 400 puanlık bir okula gitmiştim. Okulum evime çok uzak otobüsle gitmek zorunda kalıyorum otobüsle gitmekte açıkçası biraz zahmetli ama pek sorun olarak görmüyorum, sınıfımdaki kızlar hariç erkeklerin çoğu kafa dengi lakin okulumuzda bazı kişilere torpil olayı dönüyor ve bundan da rahatsız oluyorum, sayısal hocalarımız çok iyi ama ben dil okumayı düşünüyorum ve okulumuzun dil sınıfı çok küçük ayrıca okulda herhangi bir sosyal aktivite olmuyor, Erasmus da en son 4 yıl önce olmuş, ayrıca okul şehrin çıkışında.
Geçmeyi düşündüğüm okul ise LGS puanı değil OBP puanı 91 ile alıyor, benim 8.sınıfta matematik yüzünden OBP puanım 88'di, bizim okulumuzdan farkı çok sosyal bir okul ve birçok sevdiğim arkadaşım var ama birçok sevmediğim kişi de var okulda, ve sevgilim de o okulda açıkçası o gitmeyi düşünmemin temel sebebi, gidersem okula alışabilir miyim alışamaz mıyım bilmiyorum, ayrıca okul da her yıl Erasmus yapılıyor.
Sizce ne yapmalıyım? Gitmeye çalışırsam gidebilir miyim bu sene 5 6 kişi kalmış sınıfta OBP puanım yetmiyor ama LGS puanım yüksek.