Dzan Picopat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 291 Çözümler 1 11 Ocak 2023 #21 264523 dedi: Babacım sen neyin etkisindesinde böyle saçma sapan şeyler yazıyorsun Genişletmek için tıkla... Gerçeklerin etkisindeyim, seviyesizce tartışmaya çalışan dostum. Dene, yanıl ve öğren.
264523 dedi: Babacım sen neyin etkisindesinde böyle saçma sapan şeyler yazıyorsun Genişletmek için tıkla... Gerçeklerin etkisindeyim, seviyesizce tartışmaya çalışan dostum. Dene, yanıl ve öğren.
perfect2.0 Femtopat Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 5 11 Ocak 2023 #22 Fian Şampiyonu dedi: Anadolu'ya geçersen bunların ikisini bir arada yapamazsın benden söylemesi. Bende 11'im şu anda 11 derslerinden TYT çalışmaya gram vaktim kalmıyor. 2. dönem sadece 11 eksiklerini kapatmaya çalış derim, yazın da TYT kasarsın. Genişletmek için tıkla... Bu çok daha mantıklı geldi, teşekkür ederim.
Fian Şampiyonu dedi: Anadolu'ya geçersen bunların ikisini bir arada yapamazsın benden söylemesi. Bende 11'im şu anda 11 derslerinden TYT çalışmaya gram vaktim kalmıyor. 2. dönem sadece 11 eksiklerini kapatmaya çalış derim, yazın da TYT kasarsın. Genişletmek için tıkla... Bu çok daha mantıklı geldi, teşekkür ederim.