ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #11 561816 dedi: Dil öğrenmenin sandığınız kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatıyorum ya İngilizce B2 sorun değil Almanca Rusça ben bunları hayatta öğrenemem.
561816 dedi: Dil öğrenmenin sandığınız kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatıyorum ya İngilizce B2 sorun değil Almanca Rusça ben bunları hayatta öğrenemem.
M Melih Dursun Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #12 ozluceprensi dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam günde 5 dersimiz İngilizce ingilizcemde yok bu gidişle lise diploması alıp A101 de işe gireceğim. Genişletmek için tıkla... Sizde mi turizm okuyorsunuz hocam.
ozluceprensi dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam günde 5 dersimiz İngilizce ingilizcemde yok bu gidişle lise diploması alıp A101 de işe gireceğim. Genişletmek için tıkla... Sizde mi turizm okuyorsunuz hocam.
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #13 Melih Dursun dedi: Sizde mi turizm okuyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
M Melih Dursun Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #14 ozluceprensi dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam kaçıncı sınıfsınız? Staj gördünüz mü
ozluceprensi Hectopat Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 1.431 Çözümler 7 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #15 Melih Dursun dedi: Hocam kaçıncı sınıfsınız? Staj gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... 9 hocam stajlar 10 da başlayacak.
Melih Dursun dedi: Hocam kaçıncı sınıfsınız? Staj gördünüz mü? Genişletmek için tıkla... 9 hocam stajlar 10 da başlayacak.
M Melih Dursun Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #16 577275 dedi: Okul dışında meslek vasıfsız fabrika işçisi. Genişletmek için tıkla... Hocam iki şansım var ya burada oturup derslerime çalışacağım ya da herhangi bir Anadolu lisesi yazıp oradan derslerime bakacağım. Ama bu oldukça zor.
577275 dedi: Okul dışında meslek vasıfsız fabrika işçisi. Genişletmek için tıkla... Hocam iki şansım var ya burada oturup derslerime çalışacağım ya da herhangi bir Anadolu lisesi yazıp oradan derslerime bakacağım. Ama bu oldukça zor.