Okul döneminde mide bulantısı ve kilo kaybı neden olur?

kadir_38

Hectopat
Okul başladı başlıyalı mide sorunları ile uğraşıyorum. Sabah erkenden kalktığımda karnımın aç olduğunu hissediyorum ama garip bir şekilde yiyesim olmuyor. Okulda ise karnım dersin ortasında açıkıyor 10-15 dakika içerisinde hafif bir mide bulantısı ardından bütün yeme isteğim ortadan kalkıyor. Normalde zayıf biriyim yazın yine zor bela kendimi toparladım ama yine her sene olduğu gibi bu senede okul yüzünden kilo vermek istemiyorum. Az su içmemden mi kaynaklı ya da neden kaynaklı hiçbir fikrim yok, doktora gittiğimde hiçbir şey bulamadılar sadece diyet yazalım dediler sorunumu kimseye açıklayamadım. Bugün ise sabah makarna + salamlı tost + pilav ve 23:38 itibarı ile noodle yiyorum, tek oğunde yemem gereken besini gün içerisinde zor yemeye başlayacağım artık.

Yedigin berbat ogunlerdendir, makarna tost pilav noodle nasıl bir ogun abi? Protein yok, salata yok, sindirimi kolaylastiran besin yok. Noodle ne bir kere?

Yedigin berbat ogunlerdendir, makarna tost pilav noodle nasıl bir ogun abi? Protein yok, salata yok, sindirimi kolaylastiran besin yok. Noodle ne bir kere?

Evde yiyeceğim yemek olmuyor genelde bende kalorisi yüksek diye noodle yiyorum çoğu zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…