Okul e-spor takımına katıldım

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Daha 9.sınıfa geçeli birkaç gün oldu beden hocası bayağı tecrübeli bir adam Galatasaray'da antrenör sanırım herkesten kendisini tanıtmasını istedi sıra bana geldiğinde klasik ismimi falan söyledim hoca hobilerin neler dedi bilgisayar oyunları dedim. Ne oynuyorsun deyince LoL dedim hoca bir anda seni espor takımına alalım dedi. Ben 10.sınıfta falan girerim ilk senem sınavlar falan zorlar deyince hoca yok yok bir şey olmaz deyip yazdı ben. İ tamam LoL'ü iyi oynuyorum kendime az çok güveniyorum ama futbol değil bir şey değil okullarda espor olduğu hakkında bilgim bile yoktu. Aşırı ani olduğu için kafam çok karıştı anneme söyledim annem bana he şimdi de oyun bağımlısı olucan dedi babama demedim ama desem yüksek ihtimalle azarlanacağım. Yani okuldaki espor hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun kafam aşırı karışık.

İlk kez duydum valla, hangi ilde yaşıyorsunuz hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:

Beni de zorla almışlardı. Hiçbir şey yapmamıştık tüm sene.

Hobi olarak yapılır. Ciddi düşünmeyin bence. Türkiye'de LoL'ün geleceği yok. Derslerinizi geçmeniz daha değer katar size.

Direkt LoL ciddi oynayacak bir oyun değil. Kafayı yersin. Sezon 8 gibi Master'dan grandmaster olmak için kendi akıl sağlığımdan olmuştum. Değmez.

Kuzenimde liseler arası Valorant e-spor takımına alınmıştı 11.sınıfta zorla öteki liselerdeki oyuncuların çoğunun rankı platın altındayıdı kuzenim yücelik 6 maçın 3'ünde MVP oldu bayağı sevinmişti e-sporcu olmayı düşünüyordu yaz tatilinde il dışına çıktılar 2-3 ay Valorant girmedi oyuna tekrar başladığında o kadar leş gibiydiki oynayışı oyunu bıraktı

Yücelik rankiyla esporcu olmayi mi dusunuyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…