S Swly Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 182 9 Eylül 2022 #1 İnternette okul forması zorunlu olmayacak diye bir yazı görmüştüm tabii internetteki her yazıya inanmamak lazım bende buraya sorayım dedim zorunlumu değil mi?
İnternette okul forması zorunlu olmayacak diye bir yazı görmüştüm tabii internetteki her yazıya inanmamak lazım bende buraya sorayım dedim zorunlumu değil mi?
DarkNight321 Decipat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 2.199 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Evet zorunlu diye biliyorum pandemi zamanı zorunlu değildi fakat şu anda normale dönüldüğü için zorunludur.
Evet zorunlu diye biliyorum pandemi zamanı zorunlu değildi fakat şu anda normale dönüldüğü için zorunludur.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Okuldan okula değişiyor daha çok, benim okulumda zorunlu iken arkadaşım okulu özgür bırakıyor. En iyisi idareye sormanız.
Okuldan okula değişiyor daha çok, benim okulumda zorunlu iken arkadaşım okulu özgür bırakıyor. En iyisi idareye sormanız.