Doom Killer
Hectopat
Merhaba okul harcı ödemedim. Kaydın silinebilir falan dediler. Bu doğru mu?
Hocam o tam olarak nasıl birşey? Gitmiyorum daha 2 senem var ama merak ettim.Merhaba okul harcı ödemedim. Kaydın silinebilir falan dediler. Bu doğru mu?
Dönem başlarında ödeme hakkın var. Mesela bu dönemi ödemedin fakat bir sonraki döneminkini ödedin. Kaydın durur. Fakat 2 dönem birden ödemezsen silme hakları var sanırım.Hazırlık sınıfında kaldım devamsızlıktan. Bu sene tekrar başladım. Hazırlık olduğum için bir şey fark eder mi? Görevli seneye ödersin dedi.
Devlet üniversitelerinde harç ödemek zorunda olanlar var. Ben sınıf tekrarı yapacağım için ödemem gerek. 2 haftalık süresi varmış kaçırdım. Hoca atılırsın dedi sonra.Hocam o tam olarak nasıl birşey? Gitmiyorum daha 2 senem var ama merak ettim.
Memur sene sonu ödersin demişti. Yani bu dönem kaçtı ama diğer dönemi ödersem hâlâ atılmam değil mi?Dönem başlarında ödeme hakkın var. Mesela bu dönemi ödemedin fakat bir sonraki döneminkini ödedin. Kaydın durur. Fakat 2 dönem birden ödemezsen silme hakları var sanırım.
Görevlinin dediği ödeme olayı da seneye o döneme kayıt olursun ödersin diyor yani değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.