okulunu değiştir dostum aynı zorbalığı ben de yaşadım ve liseye geçince tüm sorunlarım çözüldü hayattan bıkmıştım hatta tam olarak zorbalanmam sınıfı bırak okulu hatta evi sokağımı bile buluyordu erkek kız ayrılmaksızın uğradığım zorbalıklardan kız lisesine geçerek kafamı toplayarak kurtuldum tam olarak mizah seven bir insan olsam da zorbalığa uğradığımdan dolayı kafamı dinlemek istedim ve kız lisesine geçtim ve evet tamamen hayatım güzelleşti arkadaşlarım oldu biraz zaman geçse de bir ilişkim oldu her şey güzelleşti emin ol 5 yıldır uğradığım zorbalıklara karşın hep intiharı düşündüm çok dayak yedim çok ağladım o yüzden şimdi bu kadar olgunum ama maalesef eskisi kadar pek vicdanlı değilim zorbalık insanı değiştirebildiği gibi kendisini de dış çevresine zorba yapıyor ben kesinlikle zorba değilim ama şunu bil sakın çevrene karşın hayatın iyileşirse değişme benimde bilgisayarım çok kötüydü ardından bir şeyler oldu değiştirdik hala kötü ama iyinin iyisini düşün okulunu sınıfını değiştir ortaokuldaysan çabucak liseye geçtiğinde iyi olacaksındır olmuyorsa reşitsen bir işe gir çalış şu an ben de staj yapıp paramı elime alıyorum emin ol her şey güzelleşecek dostum, sanırım reşitsin liseyi açığa alıp bir işe girip çalışman daha iyi olacaktır emin ol sporunu dışarıda evinde de yapabilirsin yavaş yavaş paranı biriktir