Bahsettiğiniz canon e414'ün kartuşu ne kadar gidiyor yani kaç renksiz print alabilirim??Okul odaklı bir yazıcı arıyorsanız bütçe konusunda en hafifini arıyorsunuzdur. Bunun için bir yazıcı bulduğunuzda kartuşunun da makul bir fiyatta olduğundan emin olun. Çünkü bazı yazıcılar var, kartuşu kendisinden pahalı. Buna dikkat edin.
Renkliye ihtiyacınız yok ise, günde abartılı sayılarda çıktı almayacaksanız veya kalitesi en üst biçimde fotoğraf bastırmayacaksanız direkt Renksiz Tonerli Lazer Yazıcılara yönelin. Çünkü Lazer Yazıcılar, Inkjet'lere göre daha az sorun çıkarıyorlar ve daha az insanı kanser ediyorlar. Ama biraz fiyatları tuzludur, haberiniz olsun.
Kendi kişisel önerim Canon Pixma E414'ten yana olacak çünkü test çıktısı almada, veya deneme sınavı almada sizi üzmeyeceğini düşünüyorum. Canon pixma e414 fotokopi, tarayıcı, yazıcı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Canon pixma e414 uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
180 Sayfa olarak belirtilmiş. Ama bu sizin siyah'ı ne kadar yoğunlukta kullanacağınıza göre farklılık gösterebilir.Bahsettiğiniz canon e414'ün kartuşu ne kadar gidiyor yani kaç renksiz print alabilirim??
Ben kullanıyorum. Çok fazla gitmiyor kartuş ama çok çabukta bittiği söylenemez. En son 80 liraya almıştım kartuşu şimdi ne kadar bilmiyorum. Ayrıca fotokopide çekilebiliyor. Tavsiye ederim.Bahsettiğiniz canon e414'ün kartuşu ne kadar gidiyor yani kaç renksiz print alabilirim??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.