Okul için A4 printer önerisi

Kreaspy

Centipat
Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açacağımı bulamadım ama bana uygun fiyatlı kartuşu dayanıklı olan veya bitmeyen kartuşlu printer önerir misiniz? Küçük boyutlu olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz en fazla ne kadar acaba?

bütçe 400 civarı olursa daha iyi olur ama çok geçmek istemiyorum 500 e kadar çıkabilirim

Okul odaklı bir yazıcı arıyorsanız bütçe konusunda en hafifini arıyorsunuzdur. Bunun için bir yazıcı bulduğunuzda kartuşunun da makul bir fiyatta olduğundan emin olun. Çünkü bazı yazıcılar var, kartuşu kendisinden pahalı. Buna dikkat edin.

Renkliye ihtiyacınız yok ise, günde abartılı sayılarda çıktı almayacaksanız veya kalitesi en üst biçimde fotoğraf bastırmayacaksanız direkt Renksiz Tonerli Lazer Yazıcılara yönelin. Çünkü Lazer Yazıcılar, Inkjet'lere göre daha az sorun çıkarıyorlar ve daha az insanı kanser ediyorlar. Ama biraz fiyatları tuzludur, haberiniz olsun.

Kendi kişisel önerim Canon Pixma E414'ten yana olacak çünkü test çıktısı almada, veya deneme sınavı almada sizi üzmeyeceğini düşünüyorum. Canon pixma e414 fotokopi, tarayıcı, yazıcı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Canon pixma e414 uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.

Bahsettiğiniz canon e414'ün kartuşu ne kadar gidiyor yani kaç renksiz print alabilirim??

Bahsettiğiniz canon e414'ün kartuşu ne kadar gidiyor yani kaç renksiz print alabilirim??
Ben kullanıyorum. Çok fazla gitmiyor kartuş ama çok çabukta bittiği söylenemez. En son 80 liraya almıştım kartuşu şimdi ne kadar bilmiyorum. Ayrıca fotokopide çekilebiliyor. Tavsiye ederim.

MLT-D101 toner kullanan Samsung ML-2165 yazıcıya bakabilirsiniz. Ya da 12A toner kullanan HP LaserJet 1010 yazıcı alabilirsiniz. Bunları internetten almak yerine işini hakkı ile yapan esnaflardan alabilirsiniz. Ayrıca tonerleri de yeterince iyidir. Drum ömrü uzundur. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…